FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Budescu e tot mai aproape de revenirea în Liga 1: "Îl aşteptăm"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2016 22:46

Președintele Consiliului Director al Astrei, Petre Buduru, este de părere că Budescu va alege o întoarcere la Astra, în detrimentul unui împrumut la Dinamo.

"Pe Budescu îl așteptăm să-și rezolve situația cu clubul de care aparține. Momentan el este în refacere, îi supraveghem atent procesul de refacere. După ce își va rezolva problemele cu chinezii, noi îl așteptăm. Cred că va veni la noi până la urmă", a declarat Buduru la Digi Sport.

Atacantul de 27 de ani s-a transferat iarna trecută în liga a doua chineză, la Dailan Yifang, pentru un milion și jumătate de euro, însă dorește o revenire în Liga 1.

Revenirea mea la Giurgiu depinde dacă își doresc cei de la Astra. Trebuie să plătească o parte din salariu și ei. Mai am puțin din recuperare și o să stabilim după aceea. Cei de la Dalian mi-au spus, când am plecat, că m-ar lăsa cel mult 6 luni la altă echipă, dacă vreau acest luru. E posibil orice, fie să ajung la Astra, fie la Dinamo. Constantin Budescu

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
444001919101397
Florean Andrei  •  16 Iulie 2016, 17:42

Iată că Budescu nu e bun nici pentru liga a ii-a la chinezi, rău campionat avem !

paulg40
paulg40  •  16 Iulie 2016, 00:57

Varza Budescu.Nu e bun la chinezi.

zecs93
zecs93  •  16 Iulie 2016, 00:48
Postat de talpaiadului pe 15 Iulie 2016, 23:07

Oare de ce l-ar lasa cel mult 6 luni la alta echipa? Pai ce sa faca Dinamo cu el 6 luni, nici nu se acomodeaza prea bine ca trebuie sa plece. Iar pentru chinezi iar e naspa, ii trebuie alte 6 luni sa se reacomodeze acolo. O tampenie.

Ar fi un imprumut cu optiune de prelungire, daca Dinamo castiga campionatu se activeaza clauza si ar putea ramane in eventualele meciuri de ucl !!! Nu e o afacere rea, oricum budescu nu sa dus acolo pt performanta ci pentru bani, cred ca si-a dat si el seama ca a facut o greseala ca sa dus pentru bani acolo dar sta pe bara in liga 2 chineza, halal meseria asta !!! Cred si sunt sigur ca el vrea sa joace meci de meci, a vrut sa incerce o experienta noua dar din pacate a dat chix la chinezi, nu i se potriveste campionatu ala, in Romania a fost apreciat, a dat randament si eu chiar sper sa aleaga Dinamo pt ca a zis la digisport ca nu doar banii conteaza acum dupa ce a a vazut cum e la chinezi sa stai pe bara dar totusi sa-ti iei salariu gros !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează