FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Budescu pleacă de la Astra! Marius Șumudică a confirmat negocierile » Suma de transfer, destinația + toate detaliile transferului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2015 13:44

Constantin Budescu este foarte aproape de a se despărți de Astra Giurgiu. Mijlocașul Astrei are o ofertă clară de la Al Ahli Dubai.

Formația din Emiratele Arabe, unde antrenează Cosmin Olăroiu, oferă 1,1 milioane în schimbul său. Cele două cluburi mai trebuie să se înțeleagă doar asupra termenilor de plată. Arabii vor să dea banii în două tranșe, cîte 550.000 de euro.

Giurgiuvenii vor toți bani într-o singură tranșă. Marius Șumudică a recunoscut oferta pentru Budescu.

"Există o ofertă concretă, scrisă. Din cîte știu eu, rămîne să se înțeleagă cu jucătorul și, nu în ultimul rînd, să se înțeleagă asupra termenelor de plată. Nu știu detalii despre transfer, știu doar că există această ofertă concretă.

Budescu și-a făcut datoria față de Astra cu vîrf și îndesat. Și pentru el e o oportunitate, ar cîștiga mulți bani, nici Astra nu traversează o perioadă prea bună financiar, iar suma este una importantă.

Cu siguranță ne va lipsi, va fi greu să îl înlocuim. Dacă domnul Niculae era liber nu se ajungea aici. Dar acum avem nevoie de bani. E un mod de a liniști echipa, de a merge mai departe și de a ne lupta", a spus Șumudică la Dolce Sport.

Constantin Budescu are 153 de meciuri la Astra și a marcat de 59 de ori. A oferit și 44 de pase de gol. În cele 7 selecții la națională a înscris de două ori.

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (99)
146230795726006
Toma Toma  •  11 Decembrie 2015, 10:22

Sumi, te-a facut FCSB prin Cosmin O. De-acum se cunoaste campioana. Pacat de jucatorul sacrificat. Costica B. nu va avea viata usoara acolo. Deci nici Nationala (pentru el), nici Astra campioana, nici bani garla, tu vei fi perdant din virtual castigator. Proasta afacere !

alenb
alenb  •  10 Decembrie 2015, 10:00

frustrare tipic stelista.. Minte tipic ***.. As comenta de jucatorii vostrii dar nu aveti. In nici un caz unul de nivelul lui Budescu. Zici gol din intamplare cu feroe? Cauta golul lui de la nicosia sa vezi executie, nici la adrian ilie sau ilie dumitrescu n-am vazut ceva similar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mplttev
mplttev  •  09 Decembrie 2015, 23:32
Postat de steaua1986forever pe 09 Decembrie 2015, 21:21

Budescu e un jucator care daca mananca o prajitura ia 10kg lejer. Plus ca deja are o varsta. Tot s-au chinuit unii care scriu un articol pentru o ciorba de burta sa ii creasca cota acestui analfabet, tot ii dadeau unii de la un ziar "online only" sa ne scrie ca e cel mai bun produs romanesc din 1989 incoace, antrenat de cel mai mare antrenor roman, etc....dar e un mare nimic acest Dodel mai gras un pic. L-au bagat unii cu forta si pe la Nationala, doar doar o sa ii creasca si lui cota si tot nimic. Probabil ca o sa traiasca din alea 2 goluri cu Feroe pana la sfarsitul vietii. Iti dai seama ? Feroe!! Si Plesan a trait o cariera intreaga cu cateva goluri date intr-un amical cu Germania, de ce sa nu traisca si Sarmaluta din 2 goluri (1 norocos si altul de gradinita) cu Feroe? La cata propaganda ii se face echipei unde joaca el si mai ales superantrenorului Jumi, parerea mea e ca putea si el sa prinda ceva mai bun, o Bulgarie ceva.....

Îmi dă impresia unei mici frustrări în discursul matale. Fotbaliștii nu prea sunt doctori în științe. EI ne farmecă cu ceea ce fac pe teren. După părerea mea face o greșeală pentru câțiva bănuți în plus. Jocul lui plin de lene seamănă cu cel al fotbaliștilor arabi dar acolo trebuie totuși să fugi mai mult. Totuși e adevărat, cu câteva execuții magistrale, de care sunt sigur că este în stare, poate să rupă inima unui emir și să-l păstreze la echipă. Naționala nu o va mai prinde însă decât poate la CE din 2016 și nici atunci nu e sigur.

Vezi toate comentariile (99)
Comentează