FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 0-2

Budescu visează la Champions League: "Oricine vrea să joace la Steaua" » Alibec îi înţeapă pe roș-albaștri

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2015 23:08

Constantin Budescu şi Denis Alibec au vorbit la finalul meciului cu Dinamo, cîştigat de Astra, scor 2-0. Dacă primul se gîndeşte la plecare, al doilea îşi doreşte să continue la Giurgiu. 

"E foarte bine că am terminat pe locul 4, mai ales că au fost multe probleme la club. Ni s-au dat nişte bani, sperăm să se rezolve pînă venim din vacanţă. A fost un campionat bun pentru noi. Sînt mulţumit de mine.

Vom vedea ce se va întîmpla, dacă merg sau nu la Steaua. Am 4 ani jumătate aici, cred că a venit timpul său plec. Steaua e o echipă mare, de tradiţie şi orice jucător vrea să joace acolo", a zis Constantin Budescu la Digi. 

Acesta a fost completat de Denis Alibec. "Am venit să cîștigăm la Dinamo, am jucat mai bine ca ei, am avut foarte multe ocazii.

Am încredere în mine, în colegi, în domnul Șumudică, el m-a băgat în teren.

Rămîn la Astra! Dacă voi continua așa, o să joc mai mult în sezonul viitor. Ne vom bate la titlu. Sper să ajungem și cît mai departe în Europa. 

ASA merita titlul după returul acesta, dar ăsta e fotbalul, n-au reușit să bată Oțelul", a zis atacantul la Dolce. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 Mai 2015, 20:09
Postat de Neagu Iulian pe 30 Mai 2015, 10:39

cum poți spune ca ASA a castigat cu arbitrii? am uitat meciul din finala cupeii ligii ?

u fmmflatule tu nu stii fotbal,mai bine uita te la sumo

khal_37
khal_37  •  30 Mai 2015, 12:39
Postat de Neagu Iulian pe 30 Mai 2015, 10:39

cum poți spune ca ASA a castigat cu arbitrii? am uitat meciul din finala cupeii ligii ?

-Neagu Iulian super hotarati sa scapam de retrogradare.avem meci cu FC Gazda fosta Steaua. 12 februarie la 17:44 -Sorin Teodorescu Aveti grija ce va doriti! S-ar putea să .....NU se întample. 12 februarie la 19:43 -Neagu Iulian MACAR PUTEM SPERA! 13 februarie la 17:31 -Sorin Teodorescu Corect! 13 februarie la 19:13 Si uite nenea neagu ca ati reusit sa bateti si Steaua sau Ffc gazde cum iti place matale sa-i zici cu un singur corner si un singur sut pe poarta si cu o posesie se 33%..si tot ati retrogradat. A avut dreptate Sorin Teodorescu cand ti-a dat replica pe facebook: Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa nu se intample...Voi, va meritati soarta. O stie o tara intreaga. Pungile cu urina aruncate in adversari si ploaia de flegme au ajuns subiect de râs in toata lumea. Faptul ca a.s.a. a fost ajutata de arbitrii nu este o bârfa, este o realitate, nu este o constatare...este un fapt real care se poate dovedi. A fost ajutata de arbitrii in 12 partide, partide pe care le+a castigat cu ajutorul arbitrilor. In timp ce Steaua a fost dezavantajata de arbitrii in 7 partide, pierzand 19 puncte. Fericirea mea cea mai mare este ca nu o sa mai va vad si nu o sa va mai aud inca cel putin 2-3 ani de acum inainte. Si-ti dedic un cantec nenea neagu, asculta-l impreuna cu prietenii tai fcrb-istii insolventi din liga a 2-a: https://www.youtube.com/watch?v=hQo6tnGhk0Q Si fii atent atunci cand UEFA va face referire la Steaua, o sa iasa adevarul la iveala FC Steaua

100001039819690
Neagu Iulian  •  30 Mai 2015, 10:39

cum poți spune ca ASA a castigat cu arbitrii? am uitat meciul din finala cupeii ligii ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează