FOTBAL  »  Superliga  »  REFUZ

Buga nu vine

Articol de - Publicat sambata, 09 februarie 2008 00:00

Atacantul Mugurel Buga nu va ajunge la UTA, unde a fost solicitat de antrenorul Marin Barbu. Ieri, directorul executiv Paul Cazan a discutat cu omologul său, Constantin Zotta, un eventual împrumut pînă în vară, dar a fost refuzat. Altfel, UTA va disputa încă două partide în stagiul de pregătire din Turcia. Azi, arădenii vor întîlni echipa sîrbă din prima ligă FK Smederevo, iar duminică, în ultimul amical din Turcia, pe Soligorsk din Belarus.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
 •  10 Februarie 2008, 03:46

A-r fi iubit si respectat si la Arad...doara suntem Ardeleni....dar asta e..daca nu...nu

 •  09 Februarie 2008, 09:52

Da, asa este ... Buga ar trebui sa vina la Brasov acolo unde si de va juca bine si de va juca rau va fi apreciat si iubit ... Sa nu uite asta ca deja nu mai are 20 de ani ... si la un salariu de 100.000 - 120.000 de euro pe sezon ... i-ar fi cald si bine acasa. haide Pele ... vino ... si-mi fac tricou cu tine ;)

 •  09 Februarie 2008, 01:12

pele locul tau e acasa la brasov!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează