FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTĂRI

Buletinele medicale ale celor 3 steliști accidentați » Cât vor lipsi aceștia de pe teren și cum a decurs operația lui Florin Tănase

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 22:52

Site-ul oficial al Stelei a prezentat buletinele medicale ale celor trei jucători accidentați în ultima săptămână, Florin Tănase, Wilfried Moke și Vlad Achim. Redăm mai jos întreg comunicatul roș-albaștrilor.

1. FLORIN TĂNASE - a suferit o accidentare în prima repriză a partidei cu CS Universitatea Craiova, fiind înlocuit imediat cu Dennis Man. În urmă controlului medical efectuat la stadion de către Dr. Flavian Arămitu, s-a stabilit diagnosticul de ruptură a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului stâng, care a fost confirmat în cursul zilei de marţi, în urmă efectuării unei rezonanţe magnetice.

Jucătorul s-a deplasat joi la Clinică Villa Stuart din Roma, unde a fost examinat din nou şi a suferit o intervenţie chirurgicală realizată de către Prof. Dr. Pier Paolo Mariani, prin care i s-a reconstruit ligamentul încrucişat anterior şi i s-au suturat ambele meniscuri, intern şi extern. Operaţia a fost o reuşită, urmând că departamentul medical al clubului să va ţină la curent cu privire la evoluţia post-operatorie a jucătorului.

2. WILFRIED MOKE - s-a accidentat în timpul partidei cu CS Universitatea Craiova. A fost examinat în cabinetul medical al clubului şi i s-au efectuat o ecografie musculoscheletală şi o rezonanţă magnetică, stabilindu-se diagnosticul de leziune fibrilară a mușchiului obturator extern drept. Perioada estimată de recuperare este de 3-4 săptămâni.

3. VLAD ACHIM - a suferit o accidentare în timpul antrenamentului de sâmbătă, 1 octombrie. A fost examinat în cadrul cabinetului medical al clubului şi i s-a efectuat o rezonanţă magnetică, stabilindu-se diagnosticul de leziune fibrilară a muschiului drept femural de parte stânga. Perioada estimată de recuperare este de 4-5 săptămâni.

Citește și:

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!
Campionate
Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!
Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Superliga
Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi
Nationala
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi"

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (34)
883135188391540
Popa Corneliu  •  08 Octombrie 2016, 12:08

N-ati inteles unde vrea sa ajunga mass-media? Vad suporteri dinamovisti si de-a lui tanti Olguta ca-si dau ei tantosi parerea despre jucatorii si staff-ul Stelei, iar jurnalisti vor sa ajungeti singuri la concluzia ca accidentatii sunt din cauza Arenei Nationale, daca jucau pe stadionul Ghencea a d-lui Talpan nu se intamplau atatea accidentari! Cumva, cumva trebuie sa "execute comanda politicului" si sa-l inbarlige si pe machidon, sa plece din fotbal si sa vina masonii d-lui Habarnam Burleanu de la Primarii, ca doar vin alegerile si PSD-ul are nevoie de tugulani care sa-i voteze!

839939336125053
Sorin Serban  •  08 Octombrie 2016, 09:50

Luav-ar dracu pe toti si pe Steaua voastra, ca numai cu arbitrii castigati meciurile.

spion_kop
spion_kop  •  08 Octombrie 2016, 08:42

ciudat sau nu, coincidenta sau nu, absolut toti jucatorii noi veniti, destul de tineri se accidenteaza stupid la fcsb ? pe vremea lui neubert nu se intimpla asa ceva, chiar daca unii ca marica capotau, poate nu vroiau sa ia din punguta lui nectarul puterii, poate nu stiau saracii ce revolutionara e potenta lor ...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează