FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Burdu-teapa

Articol de GSP - Publicat luni, 07 ianuarie 2008 00:00

Salariu de 50.000 de euro pe sezon plus clauza imposibil de realizat. Iata motivul supararii lui Burdujan

Lucian Burdujan a refuzat constant prelungirea contractului cu Rapid, fiind suparat pe conducere. Motivul? In prezent, Lucian are un salariu de 50.000 de euro, unul dintre cele mai mici din lot! Dar si pentru a-si incasa acesti bani, el trebuie sa mai indeplineasca o clauza aproape imposibila: obligativitatea de a bifa 26 de jocuri si de a marca 15 goluri in sezonul 2007-2008. Daca nu indeplineste conditiile, ia mai putini bani, suma calculindu-se in functie de numarul meciurilor si de cel al golurilor.
Atacantul in virsta de 23 de ani este suparat ca, desi este in Giulesti din 2004, in tot acest timp nu i-a fost marit niciodata salariul si nici modificata clauza, daca nu chiar eliminata total. De curind, George Copos si Mircea Rednic au decis sa ii propuna o noua intelegere, cu un salariu la nivelul actual al lotului, intre 130.000 de euro in primul an si 150.000 in ultimul de contract. Pe moment a refuzat, apoi a decis sa redeschida discutiile dupa reunirea lotului, care va avea loc pe 14 ianuarie.

"Am spus-o si o repet: vreau sa ramin la Rapid, dar in nici un caz in aceste conditii!"

Lucian Burdujan


Ramas pe loc
Cind a venit in Giulesti, in 2004, semnind un contract pe cinci ani, suma nu era mica in comparatie cu celelalte salarii. Intre timp insa, colegii sai au obtinut mariri, unele mai mult decit substantiale. Burdujan a ramas insa la nivelul salarial din anul 2004. Spre exemplu, Buga a semnat in acelasi an cu Rapid pe 60.000 de dolari, iar in prezent cistiga 120.000 de euro.
Goluri importante
Daca prezenta printre titulari e inconstanta, Burdujan s-a remarcat prin goluri importante, in derbyuri. Clientii lui Lucian sint cei de la Dinamo, impotriva carora a marcat la acel 2-2 din sezonul 2004- 2005, golul sau din final ajutind-o pe Steaua sa ia titlul. Marcase si in tur, golul victoriei, la primul succes al lui Razvan Lucescu impotriva dinamovistilor. Anul acesta i-a "ciupit" din nou pe "ciini", dindu-le gol in prelungirile Supercupei si la penaltyuri, trimitind trofeul in Giulesti. In derbyul din actualul campionat cu CFR a intrat in minutul 53 si a egalat dupa 240 de secunde, insa giulestenii au pierdut cu 2-1.


18 goluri in 61 de partide a reusit Burdujan pentru Rapid in Liga 1

6 goluri in 15 meciuri jucate are in acest sezon in Liga 1


8 goluri in 43 de meciuri (doua sezoane in prima liga) avea Burdujan in anul 2004, cind a semnat cu Rapid

6,23 e media notelor primite in Gazeta de Burdujan in acest sezon. Se situeaza pe locul 7 in topul notelor. Locul 1 e ocupat de Mazilu, cu 6,53


Salariile atacantilor din lotul Rapidului

Jucator Salariu Meciuri Goluri
Boya 200.000 8 0
Cesinha 195.000 18 4
Mazilu 170.000 15 9
Buga 120.000 16 3
Burdujan 50.000 15 6

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close