FOTBAL  »  Superliga  »  "U" CLUJ

Buş şi-a depus memoriu

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 mai 2008 00:00

Neplătit de peste 60 de zile, mijlocaşul Laurenţiu Buş (foto) a îna­intat un memoriu la Comisia pentru Sta­tu­tul Ju­că­­­to­­rului din cadrul FRF pentru a deveni liber de con­tract. Preşedintele "studenţilor" speră ca cei­lalţi ju­că­­tori să nu-şi depună memorii. "Îi rog pe ju­că­tori să mai aş­tep­­te 10 zile. În această perioadă se va ştii ce se în­tîmplă cu acest club", a precizat Doboş.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (10)
 •  10 Mai 2008, 19:49

asa mah bush cere-ti drepturile poate ca asa liber de contract o sa isi permita cluburile mari din europa sa te cumpere.

 •  10 Mai 2008, 17:32

Voi astia mari cunoscatori ,1 ca asta nu e fotbalist,2 ca a dat bani sa joace . DAR VOI CINE PULA MEA SUNTETI MAI OBOSITILOR?E bine sa muncesti pe gratis e f tare asa e.Sunt banii lui , munciti la antrenamente daca nu la meciuri si eu numi amintesc sa fie injurat sau huiduit pe Ion Moina casa noastra.Asa ca mai taceti ofticatilor ! Hai sa ai sanatete si mult noroc

 •  10 Mai 2008, 12:11

astai fotbalist?..i faceam marcaj...si plangea ca il "lovesc":))))))...pana mea....daca si astai fotbalist..nu mai joc fotbal veci...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează