FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cadou de toamnă » Dinamo a pus ochii pe un mijlocaș francez din Liga 1

Zoubir (1,80 de metri înălțime) joacă mijlocaș ofensiv, evoluează atît în zonă centrală, cît și-n benzi
Zoubir (1,80 de metri înălțime) joacă mijlocaș ofensiv, evoluează atît în zonă centrală, cît și-n benzi

Articol de - Publicat marti, 01 septembrie 2015 00:00

Dinamo a pus ochii pe mijlocașul francez Zoubir și încearcă să-l transfere pînă pe 7 septembrie, cînd se încheie perioada de mercato.

"Cîinii" n-au închis mercato de vară, se gîndesc încă la jucători pe care să-i aducă în cel mai scurt timp, avînd în atenție și fotbaliști ce ar putea fi transferați în viitorul apropiat. Iar roș-albii au pus ochii pe un fotbalist recent sosit în Liga 1, este vorba de mijlocașul Petrolului, Abdellah Zoubir, 23 de ani.

Mircea Rednic l-a urmărit în primele sale meciuri, inclusiv în cel cu Astra (0-1), de duminică, îi place ceea ce arată francezul pe teren. Rămîne de văzut dacă dinamoviștii se vor mișca repede pentru că perioada de transferuri se încheie peste o săptămână, mai ales că Zoubir are un contract ferm, pe trei ani, cu "lupii". Iar ploieștenii nu sînt în măsură a se despărți ușor de unul dintre titularii săi, echipa avînd doar un punct în clasament în 9 etape.

Străinii sînt la putere

Dinamo a atins pentru a doua oară la rînd recordul de jucători străini folosiți pe durata celor 90 de minute. Contra Pandurilor (2-2), "cîinii" au evoluat din nou cu 8 străini, dintre care 6 titulari: Cerniauskas, Fai, Mevlja, Vojnovici, Palici, Essombe, Feussi și Gnohere. Tot doi străini au fost integraliști în primele 9 runde ale Ligii 1, portarul Cerniauskas și fundașul Mevlja.

Urcă la munte

Dinamo părăsește Capitala pentru a se pregăti la munte în perioada 2-6 septembrie, în pauza competițională. Fără Cerniauskas, fără Steliano Filip, fără Nedelcearu și fără Rotariu, convocați la loturile reprezentative, elevii lui Mircea Rednic vor merge la Brașov ca să se antreneze pentru meciul cu Pandurii, de pe 10 septembrie, din Cupa Ligii. Echipa se va antrena pe stadionul "Forex".

2 pasedecisive are Zoubir pentru Petrolul, în 9 meciuri jucate, mai exact în 641 de minute

1 golîn 26 de partide a înscris mijlocașul pentru Istres, sezonul trecut, în liga a treia din Hexagon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
zecs93
zecs93  •  05 Septembrie 2015, 20:32
Postat de manutd.steaua pe 01 Septembrie 2015, 09:39

Iar tu bai zizu,esti.un distrus.barboianu a demonstrat ca nu a trantit meciul,iar negoita care avea dovezi,a ramas cu coada intre picioare!

dovezile sau vazut pe teren, barboianu la fiecare meci impotriva voastra era transferat de voi, ba facea penaltyuri, ba autogol, ba e incredibil, la fiecare meci fratioare !!!

zecs93
zecs93  •  05 Septembrie 2015, 20:31

Ce titlu ***, strainii la putere, CFR Cluj cu un lot tot de straini unde nu se regasea decat Iuliu Muresan ca origine Romana a luat 2 campionate consecutive ( defapt 3 dar ultimu a fost intr-o intrerupere de un an, deci 2 titluri consecutive nu mai cu straini) e foarte buna aceasta reteta, facem o delicatesa exceptionala, FORZZA DINAMOOO, apropo: despre zoubir ce sa spun, e un jucator tehnic, interesant, dar mi-e de la petrolul mi-a placut Moussa varfu lor care din pacate e accidentat de vreo 2 etape !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  03 Septembrie 2015, 23:31
Postat de zizu pe 01 Septembrie 2015, 09:34

se cunoaste aceasta inoire a lotului ceea c adevereste faptul ca erau cartite in vestiar,in plus se adevereste si faptul ca negoita avea dreptate cu barboianu! *** nu mai are subiecte de a face misto de ce se intampla la dinamo in vestiar si nici in media platita de becali nu mai gasesti subiecte de scandal in vestiarul lui dinamo

just!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează