FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERIOR

Cadu: "Mai buni ca Steaua"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 martie 2008 00:00

Căpitanul Cadu nu e impresionat de trupa din Ghencea

Andone nu concepe echipa fără el, oferindu-i şi banderola de căpitan. Cadu este stînca din defensiva liderului, a doua în clasamentul echipelor cu cele mai puţine goluri primite în Liga I, după cea a Stelei. Portughezul a sărbătorit victoria Timişoarei în Giuleşti şi creditează CFR-ul cu cele mai mari şanse de a lua titlul.

- Ricardo, cît de aproape sînteţi de titlul de campioni?
- E simplu. Sîntem cu o etapă mai aproape. Dacă vreţi să vă răspund şi mai exact, sîntem la zece victorii de titlul de campioni. Mai cîştigăm zece meciuri şi gata, s-a rezolvat.
- Aţi sărbătorit înfrîngerea Rapidului?
- Normal. Am văzut meciul cu Fredy şi cu Semedo. Ne-am bucurat la golul Timişoarei. E foarte bine pentru noi că Rapidul a pierdut, fiindcă e echipa de pe locul secund.
- A ieşit Rapidul din lupta pentru titlu?
- Nu, nici vorbă. În acest moment Steaua şi Rapid au şanse egale să ia campionatul. Ambele echipe sînt la 8 puncte de noi. Cele două echipe din Bucureşti pot spera încă, dar şansele cele mai mari le avem noi. Dacă noi vom continua să ne luăm punctele adversarii vor abandona cursa de urmărire, mai devreme sau mai tîrziu.
- De ce aţi pierdut în Ghencea? A fost Steaua mai bună?
- Toată lumea a văzut cum am pierdut în Ghencea. Pentru mine explicaţia înfrîngerii noastre cu Steaua trebuie căutată în afara terenului. Dar n-are sens să ne tot uităm înapoi. Şi Steaua a făcut un joc bun, are jucători de valoare, însă nu este o echipă superioară lui CFR. Pe ce mă bazez cînd spun asta? Avem jucători mai buni ca ei şi o conducere mult mai bună.
- Ce jucători ţi-au plăcut de la Steaua?
- Mendoza şi Pepe Moreno sînt doi dintre ei. Au venit să facă performanţă în România şi cred că vor reuşi. A fost o partidă bună în Ghencea.
- Foarte multă lume spune că nu mai sînteţi echipa din tur...
- Am început mai slab cu Craiova, dar jocul e în creştere după Steaua şi Gloria Buzău. E normal, pe de o parte. Au venit jucători noi care au nevoie de timp. În plus, l-am pierdut şi pe Didy un jucător foarte important pentru CFR Cluj. Dar, şi turul l-am început mai slab.
- Ai ratat penalty cu Buzăul. Vei mai executa astfel de faze?
- Sigur că da. Şi Maradona a ratat penalty, nu-i aşa?

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (40)
 •  11 Martie 2008, 19:16

@alex da da vezi k jucatorii din nationala angliei au dus anul trecut 3 echipe in semifinalele cl...

 •  11 Martie 2008, 19:15

@alex nu e o prb, k in europa am trait din amintiri 9 ani, la nationala am trait din amintiri 8, nu am nimik cu cfr, nu am nimk cu federatia, am ceva cu oamenii care conduc aceste foruri, in acelasi fel nu il mai inghit pe gigi, da asta nu are a face.. te rog sa imi raspunzi la o intrebare simpla..: fara ``greselile`` arbitrilor, pe loc era cfr? atunci vedeam care e adevarata valoare a jucatorilor.. putea sa zica altfel: avem cea mai buna conducere din tara... cine intelege ce vreau sa zic.

 •  11 Martie 2008, 17:11

tot pentru @iftode - roaga-te sa nu traiesti un urmatorii ani doar din amintirile rezultatelor din trecut. Ceea ce conteaza e prezentul.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează