FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Câine alpha » Mutu pregătește prima mutare-șoc ca manager general: demiterea lui Andone!

Articol de - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 00:00

Banca tehnică a lui Dinamo a devenit o corvoadă pentru Ioan Andone.

Care e ameninţat cu demiterea, Şumudică şi Contra fluturaţi prin presă ca sperietori, în vreme ce noul manager general, Adrian Mutu, a criticat în mai multe rânduri evoluţia roș-albilor.

Toate acestea l-au făcut pe Ando să explodeze la conferinţa premergătoare meciului cu Pandurii: "L-am sunat pe Mutu să îl întreb de ce vorbeşte de mine. Nu am niciun conflict cu el, dar vreţi să vă spun eu cu ce scop a fost adus la Dinamo? Să aducă bani, d-asta! I-am zis lui Mutu că dacă are ceva să îmi zică, să o facă în faţă pentru că eu aşa fac dacă am ceva de spus".

Contactat de Gazetă, "Il Fenomeno" a refuzat să îi răspundă antrenorului: "Băieţii au un meci foarte important cu Pandurii şi trebuie să fie concentraţi, nu vreau să spun nimic înainte de acest joc pentru că nu vreau să se creeze o atmosferă neplăcută în jurul echipei".

"Intri cu picioarele în viaţa mea"

Deşi declaraţiile "Briliantului" l-au deranjat pe Ando, nu acesta a fost principalul motiv pentru care tehnicianul l-a atacat pe Adi. Conform surselor Gazetei, acum 3 zile, Mutu a mers neanunţat la antrenamentul de la Săftica şi i-a băgat pe jucători în şedinţă. "Fălcosul" ar fi fost extrem de nemulţumit şi l-ar fi sunat în acea seară pe Mutu, spunându-i: "Cine eşti tu să te bagi cu picioarele în viaţa mea?! Ai înnebunit?! Eu conduc echipa asta, tu ai venit de câteva zile aici şi deja mă critici, îţi dai cu părerea despre mine. Cum îţi permiţi să vii la echipă şi să vorbeşti fără să mă consulţi înainte?".

Mutu ar fi replicat: "Ando, trebuie să îţi asumi rezultatele slabe. Asta e viaţa antrenorului, nu o lua personal. Dacă echipa merge bine, nu îţi spune nimeni nimic. Rolul meu este să fac tot ce consider că e bine pentru redresarea situației".

"Cu siguranţă pe Andone l-au deranjat afirmaţiile lui Adi. Mutu pune presiune mare pe antrenor, iar jucătorii au impresia că Andone e aproape dat afară şi nu îl mai ascultă, nu e în regulă"
Marius Niculae, ex-atacant Dinamo, la DigiSport

"Nea Ando ştie că locul 8 nu e demn pentru Dinamo şi nici pentru CV-ul său. Să nu uite că mai e puţin până în decembrie şi vom trage linie. Îi analizăm pe toţi şi vom cântări în ce măsură ei pot ajuta clubul"
Adrian Mutu, la DigiSport, acum două zile

"E important meciul cu Pandurii, vreau să cred că vom învinge. Dacă nu, ne vom strânge şi vom lua o decizie. Cel mai important pentru nea Ando e meciul de sâmbătă. Probabil că va renunţa la clauza de reziliere dacă nu învinge Pandurii"
Adrian Mutu, la DigiSport, acum două zile

"Am avut o şedinţă cu Adi Mutu, ne-a spus nişte principii de viaţă, de fotbal, sperăm să luăm ce e mai bun din ceea ce ne-a zis şi să batem pe Pandurii"
Valentin Lazăr, mijlocaş Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  28 Octombrie 2016, 23:25

Bai esti nebun? Mutu ofera lectii despre principiile de viata jucatorilor? Inseamna ca dealerul lui chiar are marfa de calitate!

991522774217036
Garba Radu  •  22 Octombrie 2016, 19:45

Mutulica le-a dat fatala ..DOAR GAINILE BUCURESTI !!!

yoz7777
yoz7777  •  22 Octombrie 2016, 18:09

Ati pus-o daca Mutu le-a spus "principii de viata" la jucatori... Mutu, marele cunoscator si modelul de viata ideal :))))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close