FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SPARTA PRAGA, MIERCURI, 20:45, GSP.RO ȘI PROTV

Calificarea îl aduce pe Budescu » Becali s-a înţeles cu fostul decar al Astrei și va semna dacă Steaua va trece de Sparta Praga

Articol de - Publicat marti, 02 august 2016 00:00

Accesul în play-off-ul Champions League nu-i va aduce Stelei doar antamarea prezenţei în grupele Europa League, ci şi un transfer de top.

Costantin Budescu a bătut palma cu Gigi Becali, însă singura condiţie care mai trebuie îndeplinită e ca Steaua să o elimine pe Sparta Praga şi să fie sigură de acele încasări de minimum 8 milioane de euro. Budescu şi Becali au discutat la telefon inclusiv în weekend-ul trecut şi deal-ul e făcut, astfel că joi transferul ar putea fi realizat în condiţiile unei calificări a Stelei.

"Trec și peste MM, și peste Reghe ca să îl iau pe Budescu, așa cum am făcut și cu Sânmărtean. Ei spun că e valoros, dar că depinde dacă va juca acum. Dar eu îi dau salariu pe 4 luni ca să joace pentru două luni. Care e problema? El poate să alerge 3 km și face ce fac alții care aleargă 10", a declarat Gigi Becali ieri la Digi Sport.

În interiorul clubului, singurul care îl doreşte pe Budescu e patronul. MM şi Reghe se opun, antrenorul având inclusiv în public un discurs anti-Budescu: "Nu are rost să-l mai aducem pe Budescu când îl avem pe Stanciu. E un jucător de valoare, dar avem deja pe cineva acolo", a spus Reghecampf.

În România zmeu, în China mieluşel

În sezonul trecut, Budescu a fost în prima jumătate fotbalistul Astrei, iar între ianuarie şi iunie s-a mutat în liga a II-a din China, la Dalian Yifang. Cât timp a evoluat la Giurgiu a fost foarte bun. Cifrele o confirmă: 26 de meciuri, 12 goluri marcate şi 7 pase de gol. În China, doar 4 meciuri: niciun gol, nicio pasă decisivă.

10 apriliee data la care Budescu a jucat ultimul său meci, după care a fost nevoit să se trateze din cauza unei accidentări

MM continuă să-l înţepe pe Sânmărtean

O variantă pentru Steaua în această vară a fost şi Lucian Sânmărtean. Nu s-a realizat revenirea lui în primul rând fiindcă s-a opus Mihai Stoica. Chiar zilele trecute, cineva i-a scris lui MM pe pagina lui de facebook că mijlocaşul ar fi fost o opţiune bună. Răspunsul oficialul stelist? "Am optat pentru Achim. Vom vedea dacă am greșit sau nu. Fotbal de o repriză nu s-a inventat" a fost replica lui MM.

Dinamo n-are șanse

Budescu a rămas o țintă și pentru Dinamo. Ionel Dănciulescu a vorbit zilele trecute cu fostul decar al Astrei, însă oferta financiară din partea trupei lui Andone e cea mai mică dintre cele pe care le are pe masă: 10.000 de euro salariu lunar, în timp ce Becali e gata să-i ofere chiar și o sumă dublă.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
937407219721343
Silviu Ghena  •  02 August 2016, 11:38

O SA SE RATEZE SI ASTA CA MARICA.....MERGE LA CIOBAN SI INTR-O LUNA DA CIOBANUL BANI SA SCAPE DE EL...O SA VEDETI

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 August 2016, 10:25

Alta ambitie a lui Becali care se va dovedi falimentara. Budescu e un jucator foarte bun, dar fara caracter, cu toane. La Steaua n-ar fi niciodata ce a fost la Astra. Acolo era printre ai lui, dupa chipul si asemanarea mascariciului. I se permitea orice, orice mic succes era vazut ca o mare izbanda. Steaua e altceva - presiunea patronului, dificultatea de adaptare la o echipa pentru care doar victoria e importanta, exigentele publicului si, mai ales, ale colegilor, deloc dispusi sa accepte toanele de vedeta provinciala...

adicn
adicn  •  02 August 2016, 09:43

*** vorbeste prost, cum sa-l compari pe Achim cu Sanmartean? E ca și cum ai compara un Mercedes S de 20 ani, cu un Nissan Navarra de 5 ani...două treburi diferite, chiar dacă-s mașini ambele.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează