FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Căpitan şi antrenor » După schimbarea sa din meciul cu Craiova, Palici şi-a dirijat de pe margine colegii, cot la cot cu Contra

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2017 00:00

Antun Palici, 28 de ani, a dovedit încă o dată, în meciul cu Craiova, cât de important este pentru Dinamo.

Lăsând deoparte pasa de gol de la cea de-a doua reuşită a lui Adam Nemec, Palici, cu banderola de căpitan pe braţ, şi-a coordonat şi încurajat colegii pe tot parcursul partidei.

Văzând că oltenii încep să pună presiune, a ţipat la colegii săi şi a gesticulat energic, cerându-le "câinilor" să se "trezească".

Mijlocaşul a fost schimbat de Contra în minutul 60, cu Mahlangu, fiind stors fizic. Odată aşezat pe bancă, căpitanul croat al roş-albilor s-a transformat într-un adevărat antrenor. A ieşit la margine în mai multe rânduri, cot la cot cu Cosmin Contra, pentru a da indicaţii colegilor care au rămas pe teren.

Ba chiar a discutat cu Cosmin explicându-i viziunea sa asupra jocului. "Guriţă" l-a ascultat atent, dând aprobator din cap, semn că a fost de acord cu ce i-a transmis Antun.

Într-un moment de pauză, spre sfârşitul jocului, croatul l-a chemat la margine pe unul dintre colegii săi pentru a-i da indicaţii, trecând razant prin faţa lui Contra, care nu a părut deranjat de implicarea tot mai accentuată a elevului său.

1 golşi 5 assist-uri în 21 de meciuri a reuşit Palici în acest sezon de Liga 1

1.000.000 €valorează Palici, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1746705222250547
Vladi Vladimir  •  27 Februarie 2017, 16:19

Palici e mult peste ce vezi in Liga 1. Locul lui e la o echipa gen Rostov / Zenit, ca Mevlja

bamse1901
bamse1901  •  27 Februarie 2017, 09:35

Antoane încă nu ești la forma de anul trecut

Vezi toate comentariile (2)
Comentează