FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

Căpitan vînat

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 mai 2008 00:00

Cristi Todea este dorit de Unirea Urziceni, club cu care a negociat şi-n iarnă.

UTA şi-a pierdut unii dintre cei mai buni jucători în favoarea Ur­zi­ceniului. Mara, Balint şi Dănălache au ajuns sub comanda lui Dan Pe­tres­cu. Însă exodul spre finalista Cupei României nu s-a încheiat.

Cristian Todea (29 de ani), că­pi­tanul “Bătrînei Doamne”, a in­trat în vi­zorul Unirii, care-l doreşte din aceas­tă vară. Primele contacte între mij­locaş şi clubul din Urziceni au avut loc în iarnă, însă negocierile au fost întrerupte după ce Nicolae Bara a revenit la echipă şi le-a achi­tat ju­că­torilor restanţele finan­cia­re. Fot­ba­listul, care a anunţat în urmă cu o săp­tămînă că doreşte să con­tinue la UTA, preferă, pentru mo­ment, să aş­tepte derularea eve­ni­mentelor. “Vreau să uit două sau trei săp­tă­mîni de retrogradare. Eu am spus că doresc să rămîn, dar nu am vorbit cu ni­meni de la club. Ne-au spus că ur­mea­ză să-i anunţe pe cei pe care do­resc să-i mai ţină. Cu Urziceni, dis­cu­ţia a fost încă din iarnă şi a rămas ca discuţiile să fie reluate. Este timp şi de asta”, a declarat Cristi Todea, care mai are un an contract cu UTA.

Pleacă şi Cazan

Directorul executiv Paul Cazan (foto) ar putea părăsi clubul arădean. “Deo­­cam­dată, nu am luat o decizie. Luni voi fi la Adunarea Generală, dar iau în calcul şi o despărţire”, a spus fos­tul fundaş de la Sportul Stu­den­ţesc. Cazan s-a aflat în conducerea ară­de­ni­lor de la începutul sezonului 2007-2008.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  13 Mai 2008, 09:26

Bara ar fi trebuit sa/i aduca pe Meme si pe Dan petrescu la UTA. Se vede ca au fler. Practic, ei au retrogradat/o pe UTA luand tot ceea ce avea mai bun> Balint si Mara (jucatori esentiali, lideri, seroisi...). Danalache n/a jucat nimic la UTA dar la Urziceni a explodat. Todea nu ar trebui pierdut fiind un simbol al UTA/ei si al Aradului in jurul caruia se poate reconstrui echipa. Si Del Piero a jucat in B cu Batrana Doamana JUVE >)... Nu/mi vine sa cred ca Bara n/a inceput inca reconst

Vezi toate comentariile (1)
Comentează