FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Căpitanul vrea să plece » Varela a ajuns la un acord de principiu cu PAOK Salonic, aşteaptă doar "verde" de la patron pentru a semna cu grecii

Articol de - Publicat duminica, 26 iunie 2016 00:00

Fernando Varela este în cantonament cu Steaua, însă sunt şanse minime să prindă şi startul sezonului cu roş-albaştrii.

Apărătorul din Capul Verde are ofertă clară de la PAOK Salonic, vrea să meargă în Grecia şi a ajuns la o înţelegere cu alb-negrii în privinţa salariului. Va încasa acolo aproape jumătate de milion de euro pe sezon, cu mult peste ceea ce obţine de la Steaua.

Mai e nevoie doar de acordul lui Gigi Becali la propunerea elenilor pentru ca afacerea să se perfecteze. Fundaşul de 28 de ani a fost cotat de către patron la două milioane de euro, iar Becali nu vrea să scadă, cel puţin momentan, sub acest preţ. "Oricum, e o sumă corectă, fiindcă valoarea lui Varela este mai mare. Dacă-l vreţi cu adevărat, plătiţi suma, e simplu!", le-a spus Becali grecilor, transmiţând că nu are de gând să cedeze. PAOK a oferit, iniţial, 500.000 de euro, după care a urcat până la un milion de euro. Patronul Stelei nu le-a dat elenilor un termen limită, doar i-a anunţat că nu va ceda.

4 golurişi o pasă decisivă a avut în ultimul sezon în 40 de meciuri

33 de selecțiiare la reprezentativa Capului Verde, pentru care a marcat de trei ori

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
balauru48
balauru48  •  26 Iunie 2016, 14:08

Asta e jucător de Manchester United, nu de PAOK! Ahahaaaaaa, ce gluma de *** am făcut:))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  26 Iunie 2016, 15:16

cum sa dai un asa jucator cu doar 2 milioane de euro??pai dinamo vrea 2 milioane pe *** aia de Rotariu...de fapt viseaza la 2 milioane!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

221147084907100
Gabi Chifu  •  26 Iunie 2016, 15:03

Steaua mai are nevoie de inca un fundaș central !!! Cum sa plece Varela ? Edi Apostol este dinamovist ,astfel ca este normal sa-si dorească sa plece Varela !!! Apropo de Dinamo :câinii roșii vor fi varza cu Ando !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează