FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ACS POLI TIMIȘOARA 7-0

Cât timp a trecut de când FCSB a dat ultima oară 7 goluri pe teren propriu și alte borne inedite atinse prin victoria astronomică de azi

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 21:54

FCSB a demolat-o pe ACS Poli Timișoara, reușind una dintre cele mai categorice victorii din ultimii ani, scor 7-0!

  • Pentru Florinel Coman, "perla" pe care Becali speră să o vândă pe bani mulți în Europa, a fost prima "dublă" reușită în Liga 1. El mai punctase în campionat doar pentru Viitorul. 
  • Gnohere, atacantul care pare reinventat după meciul cu Hapoel Beer Sheva, a reușit primul hatrick în tricoul roș-albastru în campionat. Ultima oară când "Bizonul" marcase de trei ori a fost pe vremea când evolua la Dinamo, în meciul câștigat de "câini" în prima etapă a sezonului trecut cu Astra, scor 4-1.  
  • Grație golurilor reușite cu ACS Poli Timișoara, francezul a urcat pe primul loc în clasamentul golgeterilor, cu opt reușite, toate din acțiune. 
  • Ultima oară când roș-albaștrii au marcat șapte goluri pe teren propriu a fost în 1993, la un 7-1 cu Dacia Unirea Brăila.
  • Ultima oară când FCSB câștiga la cel puțin șapte goluri diferență se întâmpla în aprilie 2004, când roș-albaștrii o demolau pe Poli AEK, scor 8-1, chiar la Timișoara. 

Aici poți urmări liveTEXT duelul dintre FCSB și ACS Poli

Vezi video cu golurile partidei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
sexilian
sexilian  •  23 Octombrie 2017, 08:46

bouleanule, cand BRAILA lua sapte goluri PUTINA nu era,era OBEALA,CAUTA IN COLECTIA HARTIEI DE impachetat mate de PESTE.........

observator_federal
observator_federal  •  22 Octombrie 2017, 23:41
Postat de vladutz13 pe 22 Octombrie 2017, 23:00

Si lumea continua sa critice pe Dica... echipa asta a avut cel mai bun lot din campionat si cu Radoi, Galca sau Reghecampf.... de ce nu juca asa atunci?

Fiindca la Astra si Viitorul erau jucători mai buni! Vrei să-ți fac o listă cu ei? ...tipic FCSB.

para.para
para.para  •  22 Octombrie 2017, 23:40

"Ultima oară când roș-albaștrii au marcat șapte goluri pe teren propriu a fost în 1993, la un 7-1 cu Dacia Unirea Brăila" - pentru astia care impacheteaza peste, in '93 nici nu exista echipa promovata de voi in mod excesiv.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează