FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Căutaţi de străini

Articol de - Publicat marti, 22 aprilie 2008 00:00

Lazăr e dorit de Parma şi de alte două formaţii din Italia, în timp ce Emil Dică se pregăteşte de un transfer în Germania.

Rapidiştii n-au jucat grozav în miniretur, dar au căutare în străinătate. Pentru Costin Lazăr (27 de ani) şi Emil Dică (25 de ani), sezonul acesta pare a fi ultimul în alb-vişiniu. Mijlocaşul central transferat acum un an şi jumătate de la Sportul e dorit în Italia. Surse autorizate susţin că trei formaţii s-au interesat de preţul de transfer al lui Lazăr, cea mai insistentă fiind Parma, care a anunţat că vrea să-l monitorizeze la derby-ul cu Dinamo. Parmegianii îl au în vedere şi pe Săpunaru, care le-a fost reco­mandat de Cristiano Bergodi.

În cazul lui Emil Dică, şi clubul din Grant e interesat de vînzare. Fostul piteştean intră în vară în ultimul an de contract şi giuleştenii ar risca să-l piardă gratis . La meciul Rapi­du­lui cu Pandurii au asistat doi impresari nemţi, care au pentru Emil cîteva propuneri din Bun­des­ liga, dar pentru mijlocaşul dreapta mai există şi varianta Anglia, de unde mai are propuneri. Preţul pe care l-au stabilit alb-vişiniii pentru a-l ceda: 500.000 de euro.

2,5 mil. de euro a plătit Rapid pe Lazăr şi Mazilu, transferaţi la pachet de la Sportul. Atacantul a fost vîndut la Dnepr pe 4 milioane

120 de mii de euro e salariul anual al lui Costin Lazăr

80 de mii de euro pe sezon cîştigă Emil Dică

200 de mii de euro plus un contract de publicitate între FC Argeş şi una dintre firmele lui Copos a fost preţul lui Dică, adus de la Piteşti în 2005

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  22 Aprilie 2008, 17:31

Duuute dica!!!!!!!! Tu Lazare ramai ca ai valoare...Fortza rapid

 •  22 Aprilie 2008, 14:52

nu va temeti nu ii va da Taher e un om de cuvant

 •  22 Aprilie 2008, 10:58

daca ii lasa taher pe acestia 2 sa plece este un om josnic si fara caracter acesta 2 si in special lazar este poate unul din cei mai buni jucatori de la noi din campionat si nu ar trebui lasat sa plece pt orice suma de bani mai bine sa plece jao paulo si matos ca nu sunt buni de nimic. TE ROG TAHER NU-L VINDE PE LAZAR E CEL MAI BUN!!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează