FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ce-a fost și ce-a ajuns! În vară ar fi părut un transfer SF! "Îl luăm noi împrumut pe Alibec. În 6 luni îl vom pune pe picioare"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 13:22

Dacă în vară Gigi Becali se lăuda că are oferte de multe milioane din Anglia pentru Denis Alibec, acum despre atacant se interesează... FC Voluntari. 

Președintele lui FC Voluntari, Dan Leasă, anunțat că va încerca să-l convingă pe Gigi Becali să-l lase împrumut pe Denis Alibec la FC Voluntari pentru 6 luni, fiind convins că își poate relansa cariera.  Voluntari a rezolvat deja împrumutul lui Daniel Benzar și speră să-l convingă și pe Pleașcă să joace din 2018 la echipă. 

"Cu Gigi Becali suntem înţeleşi pentru transferul celor doi fotbalişti, dar acum trebuie să ne înţelegem şi cu jucătorii. Trebuie să vedem dacă ei vor să vină la noi. Momentan noi ne-am înţeles cu Daniel Benzar. Cu el suntem înţeleşi sută la sută.

În schimb, cu Marian Pleaşcă am discutat la telefon şi a rămas să ne auzim şi să ne vedem după 27 decembrie, atunci când el vine de la Târgu Jiu. Dar eu nu cred că o să fie probleme şi vom bate palma şi cu el", a zis Leasă pentru Fanatik.

...despre Alibec: "O să discut cu Gigi Becali pentru că pe lângă aceşti doi fotbalişti eu îl mai vreau de la Steaua şi pe Denis Alibec. Noi avem nevoie la echipă de un atacant, iar eu sunt convins că Alibec este cel mai potrivit fotbalist pentru noi. Claudiu Niculescu o să ştie cum să lucreze cu Alibec.

Îl vrem pe Alibec sub formă de împrumut până la vară. Claudiu Niculescu îl va pune pe picioare pe acest jucător şi o să fie bine pentru toată lumea. Am mare încredere că acest lucru s-ar putea întâmpla. Alibec va schimba pentru câteva luni mediul, iar la noi la echipă nu o să fie pe el o presiune atât de mare. La noi Alibec o să înceapă să marcheze din nou, iar lui Gigi Becali o să îi fie mult mai uşor să îl vândă de la vară", a încheiat Leasă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
108992139590592
DM Bob  •  27 Decembrie 2017, 01:02

NADIA COMANECI , ILIE NASTASE , SIMONA HALEP ; GHICI DACA UNUL DIN EI A OCUPAT MAI MULT SPATIU IN PRESA ROMANEASCA DECAT DENIS ALIBEC ?

caminero
caminero  •  25 Decembrie 2017, 21:20
Postat de steaua1986forever pe 25 Decembrie 2017, 18:31

Moldovene, de fiecare data cand ma uit la facebookul tau, mor de ras, esti unitatea de masura a prostiei omenesti, dar imi trece rasul repede cand realizez ca votul tau e egal cu al meu.

Unde te uiți tu, mă? Ce treabă ai tu feisbucu și computerele în gemeral, că pînă și Cortana s-a scîrbit să stea de vorbă cu tne!!

petre47
petre47  •  25 Decembrie 2017, 20:18

Nu trebuie sa fim rautaciosi. Ne place sau nu Alibec, el trebuie ajutat sa-si revina. FCSB a gresit, si greseste in continuare, strangand jucatorii mai valorosi din campionat, tactica patronului fiind slabirea adversarilor. Tactica este de 2 ori pacatoasa. Slabind adversarii n-ai cu cine te bate in campionat si, avand o trupa atat de mare, raman in afara terenului multi jucatori, pentru mult timp. De aici, declinul, pentru multi dintre ei. Tot asa se explica si zecile de accidentari din ultima vreme.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează