FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce-au făcut steliștii înaintea meciului cu Astra? Gabi Enache și Lucian Filip au fost protagoniștii unui moment inedit

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 14:34

FCSB joacă astăzi un meci decisiv pentru a mai spera la titlul de campioană, deși șansele sunt foarte mici, iar Viitorul e principala favorită.

În week-end după ce-au scăpat de antrenamentele lui Reghe, Enache și Filip, care vor lipsi în meciul din această seară și-au arătat calitățile la freestyle, alături de cea mai tare trupă din Europa, Da Move Crew din Italia.

Enache a avut emoții la început, atunci când a fost pus să învârtă mingea pe deget, dar s-a adaptat rapid. Filip a dovedit că este talentat și cu mingea de baschet, marcând din a doua încercare un coș de la linia de aruncări libere!

Italienii au avut un moment epic înaintea finalei mari a turneului 3x3 Challenge, turneul marca Sport Arena Streetball, care a avut loc în acest week-end în București. A fost un show al italienilor presărat cu nenumărate trucuri care i-au făcut să devină virali pe internet și încheiat cu un slam-dunk apoteotic reușit de Gianmarco Oddo, peste o piramidă alcătuită din doi colegi de-ai săi.

Spectacolul a fost completat de trupele de majorete și de dans coordonate de vedeta Disney Junior, Andra Gogan, precum și de fetele de la Academia de Majorete.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează