FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Ce-au ratat!

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iunie 2008 00:00

Poli a încercat să-l împrumute pe Wason Renteria, poreclit “Ruke Rake”, de la FC Porto, dar lusitanii nu au agreat o mutare a columbianului în România.

Boss-ul lui Poli a dezvăluit ce fot­balist a fost aproape de a ajunge la Poli, dar transferul a picat în ultimul moment, din cau­za unor probleme personale ale ju­că­torului. Astfel, atacantul lui Stras­bourg, Wason Libardo Ren­te­ria Cuesta (22 de ani), a fost dorit cu insistenţă de oficialii bănăţeni, lucru dezvăluit încă de luna trecută, cînd Marian Iancu a anunţat că re­nunţă la achiziţionarea lui Chidi. “Nu-l mai vrem pe Chidi, pen­tru că ur­­mărim un alt atacant, un co­lum­­bi­an foarte bun, care joacă în Fran­­ţa, dar lucrurile nu sînt încă cla­re cu el”, dezvăluia patronul Poli­teh­nicii la acea vreme.

Renteria e jucătorul lui FC Por­to, fiind cumpărat cu 2,7 milioane de euro, în 2006, de la Interna­cio­nal Porto Alegre. Deşi valoarea lui de piaţă depăşeşte 3 milioane de euro acum , Poli a dorit să ajungă la o înţelegere cu portughezii, pen­tru un împrumut, după reţeta apli­cată sezonul trecut de Strasbourg. “E ade­vărat. Renteria a fost în vi­zorul nostru. El trebuie însă să se în­toar­că în Brazilia, unde are mai multe pro­bleme cu impresarii săi. E un ju­că­tor foarte bun, dar din păcate nu am reuşit să-l luăm. Nu am ajuns la o înţelegere nici cu FC Porto, echi­pa la care este legitimat”, a recu­nos­­cut Iancu.

Renteria a marcat 9 goluri în se­zo­nul trecut, la Strasbourg, în 28 de meciuri, declarînd la finalul împru­mu­tului: “Mă întorc la Porto, unde vreau să devin titu­lar”.

“Fără accidentări”

Slovenul Vrsici s-a accidentat în par­tida cu Dacia Mioveni din tur, cînd a suferit o fractură la gleznă. Acesta spune că a trecut peste momentul dificil, iar acum este pregătit de noul sezon. “Vreau să fiu într-o condiţie cît mai bună şi să nu mai am parte de accidentări. Acum sînt fericit că s-a încheiat coşmarul de anul trecut. Vreau să trec cu Poli de turul preliminar şi să jucăm în UEFA, să ne demonstrăm valoarea şi în Europa”, a încheiat Vrsici.

Stancu e refăcut

Stelian Stancu (foto) s-a recuperat după o accidentare dureroasă, dar spune că a trecut peste momentul dificil. “Practic mi-am revenit de la finalul sezonului trecut, dar nu am vrut să mai risc. Mai aveam mici du­reri la an­trenamentele tari, dar nu cred că vor mai fi probleme”, a ex­pli­cat Stan­cu, care a glumit pe sea­ma va­can­ţei: “La fotbalişti tot tim­pul vacanţa se termină prea repede. Aşteptăm să revenim la club, să vedem ce obiectiv ni se va cere”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează