FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce fundași străini putea lua FCSB + cum l-a uimit Moruțan pe MM și cum arată echipa preferată a Ligii 1

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2018 22:48

MM Stoica anunță că FCSB ar fi ajuns șansă să achiziționeze doi fundași centrali pe care echipa i-a întâlnit în preliminariile Europa League. Este vorba despre Mateo Barac (Rapid Viena) și Zoran Nizici (Hajduk Split). De asemenea, anunță că l-a remarcat pe Darius Olaru, de la Gaz Metan, însă patronul Becali n-a fost încântat de idee. 

  • Mateo Barac: fundaș central croat de 24 de ani. A fost luat de Rapid Viena de la Osijek pentru 1,3 milioane de euro;
  • Zoran Nizici: fundaș central de 28 de ani care a evoluat până în urmă cu o săptămână la Hajduk. A fost luat de Akhmat Grozny cu 800.000 de euro.

"Îi puteam lua pe Barac și Nizici, dar nu ne-au plăcut. L-am adus pe Jorge, dar nici el nu era ce trebuie. Asta deși jucase la Braga, echipă net superioară nouă", a zis MM Stoica.

...l-a propus pe Olaru: "S-a vorbit mult despre Darius Olaru. Mie îmi place. I-am zis lui Gigi că mie îmi place. Nu e un jucător cu cifre, dar e genul lui Teixeira. Poate juca orice post din spatele atacantului. Poate fi un jucător bun. De la anul trebuie să ai două sau trei poziții dublate sau triplate pentru regula U21, care e un abuz. Vor fi echipe care vor suferi mult. Gigi s-a uitat și el la Olaru și mi-a zis că nu-i place". 

...cum a fost uimit de Moruțan: "Nici eu, nici Dică n-am crezut că Moruțan ne poate ajuta. Vorbim dacă se transfera pe o sumă normală. Pentru că eu cred că jucătorii din Liga 1, exceptând ce avem noi, nu valorează mai mult de 500.000 de euro. Am rămas uimit de cât de bun e Moruțan după primul antrenament". 

Echipa preferată din Liga 1 exceptând jucătorii de la FCSBIliev - Moura, Vinicius, M. Popescu, Bancu - Cicâldău, (nu a ales un al 3-lea mijlocaș), Vînă - Olaru, Țucudean, Mitriță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
doze
doze  •  05 Septembrie 2018, 10:05

*** lui mimi si celor care scriu despre ea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

106683413108068
Francisc Dascal  •  05 Septembrie 2018, 10:00

Anonymus Gsp. ist explica din articolul redactat ce trebuie inteles sau in ce limba ai scris aceste cuvinte:ar fii ajuns sansa.Esti varza,treci la lopata.

1603630919884559
Belciug Gigi  •  05 Septembrie 2018, 09:30

Mamaie Mița este uimită tot timpul! Daca nu erau gigi si deaconu, mimiluța se devoala! Un simplu arlechin semidoct!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează