FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ce harababură!

Articol de - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Rapid îl va transfera pînă la urmă pe Joao Paulo, după ce Salou, sosit ieri în Bucureşti, nu s-a înţeles la bani cu giuleştenii şi a plecat înapoi în Belgia

Refuzat ieri dimineaţă de Rapid, atacantul portughez Joao Paulo a fost totuşi transferat aseară de alb-vişinii, la capătul unei zile nebune în Giuleşti!

Ibrahim Salou (28 de ani), atacantul cu care Rednic negocia de două luni, a venit ieri în Bucureşti, dar a stat doar trei ore şi un pic, pentru că nu s-a mai înţeles cu conducătorii Rapidului! Africanul a aterizat la Otopeni la 14:05, a pozat cu tricoul alb-vişiniu şi era convins că transferul e bătut în cuie: “Am venit să duc echipa în Liga Campionilor!”. Apoi a mers să-şi discute contractul, însă n-a ajuns la un acord cu şefii clubului. La 18:00, era deja în avion, cu destinaţia finală Bruges!

Giuleştenii s-au reorientat imediat către Joao Paulo. Cu portughezul au mai negociat, dar îl abandonaseră chiar pentru a-l aduce pe ghanez. “Nu-l mai vrem, îl luăm pe Salou”, anunţaseră ei dimineaţă. Seara, la ora 18:00, Zotta a zis pentru rapidisti.ro: “Joao Paulo va semna pe 3 ani!”. Leiria, echipa la care e legitimat atacantul de 27 de ani, e condamnată la retrogradare în Portugalia şi i-a anunţat ieri pe giuleşteni că e dispusă să se despartă de omul care a marcat 8 din totalul de 14 reuşite ale “lanternei” din Portugalia.

E 90 la sută la Rapid!”, a confirmat aseară agentul lui Paulo.

De ce a picat Salou
Rapid i-a oferit lui Salou un contract pînă-n vară, pe care clubul l-ar fi putut prelungi unilateral pentru încă doi ani. “Joc pînă în vară şi după aceea renegociem. Nu e normal să vin pe 200.000 de euro pe an, cînd la Bruges am 300.000!”, le-a zis atacantul lui Zotta şi lui Nae Manea. Ultimul l-a luat pe african şi l-a dus înapoi la aeroport. Pe drum, Salou s-a răzgîndit, presat de agentul lui şi de managerul lui Bruges, şi a vrut să se întoarcă la Crowne Plaza! Cel care s-a opus a fost chiar Rednic. “Nu s-a purtat corect, du-l la avion!”, i-a transmis antrenorul lui Manea.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
 •  21 Februarie 2008, 13:04

Are o colosala dreptate Fc Rapid sa fie suparata si desnadajduita:Rapid si Steaua au muncit pe branci sa faca puncte pentru Romania care detronase Germania cu un loc dar vine avortonul asta din Cluj creat de nu se stie de cine[oare?]si pierde se pare intentionat cu Anorthotis iar stransura se duce Dracului;conform planului..glumim nu?

 •  21 Februarie 2008, 12:10

Eu nu inteleg de ce comentati,oricum nu aveti nimic de spus.Si va mai tradati si lipsa de cultura si de neuroni...

 •  21 Februarie 2008, 12:03

Salou nu a fost de acord ca sa primeasca 100 000 Euro si restu...traverse si prajituri!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează