FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Ce l-a uimit pe croatul Damjan Djokovic în România: „Asta nu se întâmplă în multe ţări în ziua de azi, mai ales în Vest”

Damjan Djokovic
Damjan Djokovic

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 22:00 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 22:42

Damjan Djokovic (33 de ani), mijlocașul Rapidului, a dezvăluit ce impresie i-au lăsat oamenii din România după ce a evoluat în țara noastră aproape 6 ani. 

Croatul, care a venit prima oară în România în 2013 și a intrat în al 6-lea an în Superligă, a rămas profund impresionat de modul în care a fost primit de poporul român.

Fotbalistul lui Dinamo, INCULPAT într-un dosar penal pentru vătămare corporală » Anchetă la club: „Lăsați-ne să investigăm”
DINAMO
Fotbalistul lui Dinamo, INCULPAT într-un dosar penal pentru vătămare corporală » Anchetă la club: „Lăsați-ne să investigăm”

VIDEO Djokovic: „Românii sunt campioni mondiali la caterincă!”

M-a impresionat poporul român pentru că este foarte primitor. Nu cred că poate spune cineva că nu a fost bine primit în România. Asta nu se întâmplă în multe ţări în ziua de azi, mai ales în Vest. 

Acolo, fiecare e pentru el. Aici, în România, m-am simţit bine din prima. Oamenii sunt foarte primitori. În plus, românii la caterincă sunt campioni mondiali!”, a declarat Damjan Djokovic. 

4 titluride campion are Djokovic în România, toate cu CFR Cluj

Damjan Djokovic, motivul pentru care a ales Rapid: „Nu am fost niciodată pe Giulești, dar la vârsta mea vrei să să simți ceva pe teren. Vrei să ai adrenalină”

„Mă bucur că am venit aici, este o nouă provocare. Încercăm să ne atingem obiectivele. La fotbal e frumos să joci, în ziua de azi e greu să rămâi toată viața la o echipă. Am fost la două echipe mari din România, acum am ajuns la a 3-a echipă mare, cu o ambiție foarte mare. 

Asta m-a făcut motivat cel mai mult să vin aici. Am venit să muncesc, sunt 12 zile în care pot să mă pregătesc până la primul meci. Fizic sunt bine, m-am odihnit”, a declarat Djokovic.

Nu am fost niciodată pe Giulești, dar la vârsta mea vrei să să simți ceva pe teren. Vrei să ai adrenalină. Nu trebuie să o spun eu, e ceva cunoscut că în Giulești terenul ia foc cu suporterii în tribună. În ultimii 2-3 ani am lucrat cu un rapidist adevărat care se uită la fiecare meci, cu Marius Șumudică. 

Datorită lui noi ne uitam în cantonamente la meciurile Rapidului. Am avut deja ocazia să cunosc puțin spiritul vostru. Am venit să facem o treabă bună împreună

- Damjan Djokovic, mijlocaș Rapid

Citește și alte știri din Liga 1: 

„Datorită lui Șumudică” » Damjan Djokovic dezvăluie cum a ajuns să semneze cu Rapid
RAPID
„Datorită lui Șumudică” » Damjan Djokovic dezvăluie cum a ajuns să semneze cu Rapid
„Cine sunt cei mai buni 3 jucători din Superliga?” » Noul rapidist Damjan Djokovic a dat răspunsul pe loc
RAPID
„Cine sunt cei mai buni 3 jucători din Superliga?” » Noul rapidist Damjan Djokovic a dat răspunsul pe loc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
atthur
atthur  •  09 Ianuarie 2024, 16:19
Postat de concret pe 09 Ianuarie 2024, 09:09

Parerea ta nu conteaza pentru ca esti un prost si atat. Nimic mai mult despre tine. Prost si atat.

Părerea mea contează foarte mult mai ales pentru tine,care scremi al treilea "răspuns".două ți-au fost instalate de prost ce ești. In al treilea îți faci doar "autoportret de prost"...!!!...

concret
concret  •  09 Ianuarie 2024, 09:09
Postat de atthur pe 08 Ianuarie 2024, 10:46

Părerea mea e că nu trebuua dat!!! Și nici intr-un caz la abba lu' s(c) iciu!!! Dar,de'!!!jiji face și a făcut multe "nefăcute",d8n păcate...!!!....

Parerea ta nu conteaza pentru ca esti un prost si atat. Nimic mai mult despre tine. Prost si atat.

MiticadelaLiga
MiticadelaLiga  •  09 Ianuarie 2024, 04:07

Ho al naibii disperat, că mai greșește omul. ***, oi fi vreun Pruteanu ai scris tu DEXul și nu-ți scapă nicio greșeală. Facem un concurs, ia să pui mâna să scrii un comentariu mai lung să vedem, ce-ți poate pielea. Poate și cu ceva conținut și substanță, nu să arăți cu dejtu' că la asta suntem pricepuți toți.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează