FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce riscă, de fapt, Dinamo după scandalul cu Bărboianu » Jucătorul, încolțit de oficialii "cîinilor"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2015 14:13

Comisia de Disciplină a FRF va judeca o plîngere a lui Bărboianu la adresa lui Ionuț Negoiță după acuzele acestuia de blat la adresa fundașului.

Ce riscă Dinamo dacă i se va da dreptate jucătorului? Suspendarea oficialilor pentru 12 luni, o amendă de minimum 50.000 de lei pentru club și se poate ajunge și la scăderea a cel puțin 3 puncte în clasament!

"Mi-ar părea rău pentru jucători, dar ce mi s-a întîmplat e de neiertat", a spus Ștefan Bărboianu.

"Mi-e greu să cred că se va ajunge la depunctare. Bărboianu ar trebui să-și ceară scuze, pentru că el a greșit și Dinamo a pierdut finala Cupei la Brașov contra Stelei. Nu mai intru în detalii, dar el trebuie să-și ceară scuze, întîi, foștilor colegi", a adăugat și Dinu Gheorghe.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
zidane92
zidane92  •  04 Iulie 2015, 20:11

Prostii imense,alea sunt sanctiunile posibile ,dar nu se va ajunge la depunctare si barboianu isi va retrage memoriul pentru ca "ii pare rau de colegi" ,toata lumea stie ca au fost vreo 10 Dinamo-Steaua aranjate pentru pariuri sau pentru a castiga echipa care are mai mare nevoie in ultimii 15 ani principalii artizani fiind borcea,becali george si fratii impresari! Toata lumea stie si cei din fenomen si microbistii de fotbal,dar daca noi putem vorbi pe fata la o sueta,pentru cei implicati e delicat ca ar insemna puscarie pentru toti! Stiu toti,jucatori,antrenori,staff,suporteri,toata lumea,pai pulhac a recunoscut dupa un Dinamo-Steaua 1-3 in 2011/2012 ca borcea i-a pus capra,ce vreti mai mult?Se va pune batista pe tambal in curand! Apropo acuma 2 sau 3 ani se facea mare valva cu blaturile sibiului prin austria si mare tambalau pe la comisii ca se va taia in carne vie,l-au bagat pe postolache la misto la comisia de integritate! Ba,traim in Romania,nu mai puneti botul la otv-isme d-astea!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  03 Iulie 2015, 22:58

Totul a pornit de la acuzațiile aduse de Negoiță: cumpărat de Steaua, blat, trădare. Acum vine Vamă și pune batista pe țambal: " Bărboianu ar trebui să-și ceară scuze, pentru că el a greșit și Dinamo a pierdut finala Cupei la Brașov contra Stelei.” Deci. blatul n-a fost decât o greșeală... Ăștia ne cred proști !

guyencea
guyencea  •  03 Iulie 2015, 19:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close