FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Ce se întâmplă cu transferul lui Arlauskis la FCSB? Președintele CFR-ului a recunoscut în direct la TV

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 20:46

Iuliu Mureșan a vorbit despre interesul celor de la FCSB pentru Giedrius Arlauskis, portar care a câștigat 3 trofee la formația roș-albastră.

Președintele ardelenilor e obișnuit cu această tactică, aplicată adesea de Gigi Becali, care ofertează jucători ai adversarilor de peste o săptămână ai echipei sale. 

"Eu sunt obișnuit cu astfel de declarații venite din partea unei echipe care, totdeauna cu o etapă înaintea meciului direct, încearcă să transfere unul, doi jucători de la echipa cu care urmează să joace.

E stilul lor, cu declarații, cu asemenea elemente, așa-zis psihologice, dar care nu ne mai impresionează.

Ne-am obișnuit pentru că s-au repetat de mult prea multe ori ca să mai impresioneze pe cineva. Deci, chiar nu ne interesează și nu ținem cont de ele", a zis Iuliu Mureșan la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Februarie 2018, 13:46
Postat de hehehehe pe 06 Februarie 2018, 05:45

face referire la echipa impostoare fc fcbs, echipa prostilor si a infractorilor! nah, ce sa te astepti de la asemenea echipa?

Echipa ,ca echipa ..."pastorul"?

hehehehe
hehehehe  •  06 Februarie 2018, 05:45

face referire la echipa impostoare fc fcbs, echipa prostilor si a infractorilor! nah, ce sa te astepti de la asemenea echipa?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează