FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce spune Edi Iordănescu despre o venire la FCSB: "Acolo pot să joc cum îmi place mie"

Foto Gazeta Sporturilor +4   FOTO
Foto Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 13:05

Edward Iordănescu (39 de ani), antrenorul Astrei, a produs surpriza și a învins-o pe Dinamo, trimițând-o să joace în play-out. Cunoscut ca fiind stelist, antrenorul a vorbit despre o eventuală trecere a sa pe banca roș-albaștrilor în viitor.

"Nu este obligatoriu. Steaua este un club care-ți oferă posibilitatea să te bați pentru troffe, să faci performanțe, să ieși în Europa, care-ți poate clădi un anumit nume, însă nu este un culoar obligatoriu. Eu am ajuns la CSKA Sofia de la Pandurii, așa că pot merge în străinătate și în alt fel.

Steaua este un loc care-ți oferă șansa de a avea cele mai bune condiții și fotbaliști valoroși, care-ți dă șansa de a juca un fotbal ofesniv, bazat pe posesie, cum îmi place mie. Trebuie să fie și compatibilitate, nu am fost acolo, nu știu ce se dorește.

Dar, Steaua are un antrenor. Hai să fim sinceri acum, în vară, mai mult a avut nevoie Dică de FCSB, decât FCSB de Dică. Chiar dacă a avut multe realizări ca jucător, la nivel de antrenor era la început, la Liga 3. Așa că trebuie susținut", a spus Edi Iordănescu la TV Digi Sport.

Iordănescu jr. a fost antrenor interimar la Steaua în 2010 după plecarea lui Ilie Dumitrescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  07 Martie 2018, 19:02

Iedi ai devenit Edy pentru mine după ce ai lăsat câinii afară....You let the dogs out,respect etern! Te așteptăm la noi, va veni si vremea ta!

1422898941351462
Dan Antoniu  •  07 Martie 2018, 16:47

nu se poate antrena la steaua fara imixtiunea hahalerei sefe ! asa ca vezi-ti de treaba !!

spinoza
spinoza  •  07 Martie 2018, 14:36

Edi este un om cu obraz finut! Bravo Edi. Se poate vorbi si frumos despre colegii antrenori!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează