FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ce spune Mirel Rădoi despre lotul Stelei » Ce jucători pot pleca de la campioană

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2015 13:31

Steaua se află în cantonament la Săcele, unde se pregătește cu noul antrenor, Mirel Rădoi.

Valeriu Argăseală, președintele Stelei, a vorbit despre impresiile lui Mirel Rădoi după primele zile la conducerea roș-albaștrilor.

"Mirel este foarte încîntat de ce a găsit la Steaua. Este bucuros și se simte foarte bine. A rămas impresionat de fotbaliștii din lot.

Vorbesc zilnic cu el și văd că este fericit. Se bucură că poate lucra cu niște jucători de talia celor care sînt la Steaua, de valoare", a spus Argăseală la televiziunea sportro.

Președintele Stelei a vorbit și despre posiblele plecări de la Steaua.

"Noi nu avem nici un jucător care să nu plece, dacă vine o ofertă bună. Sigur, sînt fotbaliști pe care nu am vrea să îi lăsăm să fie transferați. Dacă ar veni o ofertă pentru Tănase, va pleca, pentru că a făcut multe pentru club", a adăugat Argăseală.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (11)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  12 Iunie 2015, 21:30

praf doar 3 transferuri si anton nu e inca sigur,ne trebuie portari,fundas stanga,mijlocasi de creatie 2,2-3 atacanti ,deci adio ch league,se va pleca in cantonamentu nr 2,la fel ca anu trecut fara achizitii

gesepistii
gesepistii  •  12 Iunie 2015, 18:05

Mirel va castiga al 4 lea titlu consecutiv, cel cu nr 27 la mare distanta fata de locul 2. Este HEGEMONIE, MEREU SUPERIORI NU AVEM RIVALI IN ROMANIA . Restul insolventi pe butuci sau echipe de partid finantate din banii publici care la prima vizita a procurorilor DNA intra in incapacitate de plata.

onduku
onduku  •  12 Iunie 2015, 17:14

Mirele, poate te faci de ras! Si tu vei fi vinovat ca ai acceptat postul fiind la inceput de cariera. Insa daca confirmi, jos palaria! Si Enrique si altii au reusit. Bineinteles, daca nu jucam in grupe, o sa se sparga toate vasele in capul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează