FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce înseamnă, pînă la urmă, să ieși din insolvență? 4 lucruri care vor transforma Dinamo: de la bani, la faimă

Articol de - Publicat vineri, 25 septembrie 2015 13:44

Dinamo a primit o veste mare în ceea ce îi privește viitorul. Clubul a ieșit oficial din insolvență și începe acum o nouă etapă.

GSP.RO îți prezintă 4 consecințe imporante și benefice pentru echipă ale ieșirii din insolvență.

1. Dinamo își recapătă suflul

După ieșirea din insolvență, Dinamo redevine una dintre echipele importante în Liga 1, care se va bate pentru cîștigarea celor trei trofee. Acum, "cîinii" nu mai au scuza insolvenței și a problemelor financiare pentru a motiva lipsa de rezultate, fiind presați de fani să obțină trofee. În plus, scade presiunea. Rednic s-a prins constant de ghimpele insolvenței, acum are liniște în ceea ce privește problemele exterioare echipei.

2. Cupe europene. Și bani

Ieșirea din insolvență îi va da lui Dinamo dreptul de a juca în cupele europene. Dacă se vor clasa pe un loc eligibil, "cîinii" vor putea participa în competițiile internaționale începînd cu sezonul 2017-2018. Ultimul meci al lui Dinamo în Europa a fost pe 30 august 2012, cînd au fost eliminați din Europa League de Metalist Harkov. Mai mult, fondurile dintr-o eventuală participare în Europa se pot transformă în transferuri sau salarii mai mari.

3. Transferuri > Zero

Dinamo poate de acum să cheltuie bani pentru a face transferuri și nu doar să aducă jucători liberi de contract. În următoarea perioadă de transferuri, "cîinii" se pot întări cu fotbaliști importanți, pe care pînă acum nu i-au putut aduce, devenind o candidată serioasă la titlu. Ieșirea din insolvență o face pe Dinamo să fie iar o echipă cu prestigiu și care să dea siguranță jucătorilor, ceea ce poate duce la achiziționarea unor fotbaliști cu prestigiu.

4. Salarii atractive

Dinamo poate deveni din nou o echipă atractivă pentru jucătorii importanți. După ieșirea din insolvență, echipa poate să ofere salarii mai mari, ceea ce i-ar atrage pe jucătorii importanți, care să ajute la creșterea echipei.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (166)
zecs93
zecs93  •  26 Septembrie 2015, 16:44
Postat de manutd.steaua pe 25 Septembrie 2015, 21:47

ati uitat de punctul 5!! 5.Dinamo poate ajunge iar la 17 milioane euro datorie si sa scape cu doar 800 de mii platiti! pai si restul cluburilor de ce-si mai platesc darile???sunt niste prosti toti.ar trebui sa nu mai plateasca nimeni nimic!

timp de 5 ani nu mai are voie sa ceara alta insolventa draga manuta lui mache !!! Si stai linistit ca acum nu se vor mai face datorii pentru ca nu mai e musuroiu ala *** compus din borcea,badea,turcu,netoiu,cohn si cine draqq mai era pe acolo care nu-i interesau clubu ci doar sa faca bani, ca drept dovada ca au facut bani destui si clubu a ramas aproape de paragina, cu un pas in faliment, noroc cu insolventa asta si cu un plan bine batut in cuie de-al lui negoita si al lui anghelache ca acum tineam cu Dinamo doar din amintiri !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wcsb_clona_jiji_falit
wcsb_clona_jiji_falit  •  26 Septembrie 2015, 13:18
Postat de godot pe 25 Septembrie 2015, 15:29

Furt cu acte. Aveau de dat 5,5 milioane la fisc, au dat doar 300 de mii, restul de 5,2 milioane s-au sters. Pe scurt, au platit 10% din ce aveau. Nu e de condamnat ca au profitat de prevederile legale, dar e penibil sa se clameze curati, cum o face intr-un interviu Danciulescu. Nu sunt, sunt niste puslamale securistice imorale. Legale, dar tot niste puslamale securistice imorale.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky71
rocky71  •  26 Septembrie 2015, 05:48

Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Programul de lucru este flexibil. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email:[email protected] cu textul info.

Vezi toate comentariile (166)
Comentează