FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cel mai lăudat stelist e nemulțumit și trimite săgeți către Reghe: "Chiar şi eu sunt surprins"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2017 09:23

Laurenţiu Reghecampf a făcut în prima repriză o mutare esenţială, care a schimbat în bine faţa jocului roş-albaştrilor la Severin.

Ricky Boldrin l-a înlocuit în minutul 38 pe Sulley Muniru şi a încheiat partida prin a fi lăudat de toată lumea, de la antrenor, la managerul sportiv şi la coechipieri.

Brazilianul, care a marcat golul victoriei cu Dinamo (2-1), a avut şi contra Craiovei (1-0) câteva acţiuni de poartă ce au pus adversarul în mare pericol.

"Cred că am ajutat şi eu echipa"

"Am câştigat un jucător excepţional", a spus Reghe după meci. "Boldrin a evoluat excepţional", a comentat şi MM Stoica. "S-a schimbat mult jocul în bine după intrarea lui Boldrin", a punctat şi Alibec.

Ce spune sud-americanul? "Aş minţi să spun că n-am fost surprins că nu sunt titular, dar eu îmi fac treaba cât pot de bine atunci când sunt folosit. Suntem pe drumul cel bun, dacă vom continua astfel avem prima şansă să fim campioni.

Ne-am simţit foarte bine şi cred că am ajutat şi eu echipa. Se vede că jocul curge bine. Ajungem uşor la poartă, se vede şi pe tabelă", a declarat Boldrin.

9 goluri 
 şi 5 assist-uri are mijlocaşul de 28 de ani în 40 de partide în actualul sezon în toate competiţiile

Ar merita Boldrin să joace titular?

DA
NU

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
valentinn10
valentinn10  •  10 Aprilie 2017, 18:46

Boldrin trebuie jucat meci de meci chiar daca mai greseste , e singurul care stie cu ea...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Aprilie 2017, 12:34
Postat de khal_37 pe 10 Aprilie 2017, 12:02

Exact, stie o tara intreaga ca Hategasn e dinamovist convins, la fel ca si Tudor, Marius Avram, Coltescu, Fesnic, Istvan Kovacs etc etc. Sa nu ne ascundem dupa deget, *** fcd=psd in adn, de aceea lumea nu va iubeste, de aceea nimeni nu merge la meciurile voastre din tara in afara de cei 30-40 de suporteri din pch.

nu stiu ce aberezi acolo..cu Dinamo nu a tras nici un arbitru in playoff. tot anul 2017 a fost o singura decizie importanta pro Dinamo..un penalty neacordat in meciul cu Craiova. Steaua doar in repriza a 2-a de la Craiova a avut de 2 ori mai multe greseli in favoare ei decat a avut Dinamo tot anul. adica un penalty neacordat Craiovei si un rosu evident la Balasa. in rest au fost greseli flagrante la alte 3 meciuri de playoff unde toti arbitrii astia enumerati de tine au tras cu steaua. cred ca nici nu nu mai crezi ni intoxicarile astea pe care le aberezi pe aici. Doar aia lobotomizati nu-si dau seama ca arbitrii trag porceste cu steaua meci de meci. cum dracu sa traga arbitrii cu voi 4 meciuri din 5 in playoff...mai rau ca pe vremea lui Ceausescu.

khal_37
khal_37  •  10 Aprilie 2017, 12:02
Postat de dinamo_fan pe 10 Aprilie 2017, 11:38

cel mai laudat stelist e arbitrul meciului. la 4 meciuri din 5 in playoff.

Exact, stie o tara intreaga ca Hategasn e dinamovist convins, la fel ca si Tudor, Marius Avram, Coltescu, Fesnic, Istvan Kovacs etc etc. Sa nu ne ascundem dupa deget, *** fcd=psd in adn, de aceea lumea nu va iubeste, de aceea nimeni nu merge la meciurile voastre din tara in afara de cei 30-40 de suporteri din pch.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează