FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cel mai mare antistelist în activitate se bucură de situația rivalei: "Mie îmi convine ce se întâmplă la FCSB"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 18:14

Cristian Săpunaru, fundașul de 33 de ani al lui Kayserispor și antistelist recunoscut, a vorbit despre problemele întâmpinate de foștii săi colegi, Denis Alibec și William de Amorim , la FCSB.

"Lui Alibec tot timpul îi săreau în cap. Cum a putut să joace cu Hagi, cu Reghecampf, cu Șumudică?! Știm ce fel de fotbalist este. Nu știu dacă este vina lui Dică. E o problemă generală acolo. Vor rezultate mult prea repede. Să fie lăsat în pace, să joace fotbal. Trebuie să fie mai permsiv cu el. Treaba lor, mie-mi convine. 

Amorim știți ce a făcut la Astra, cât de bine a jucat. Nu cred că, după ce schimbi o echipă, cazi în cap în halul asta",  a declarat Săpunaru la TV Telekom Sport.

Nici Boldrin, fost jucător la FCSB, nu a fost mai blând: "Eu zic că Steaua are câteva persoane acolo care nu ştiu să respecte jucătorii şi se vede clar. Cu Denis Alibec, în trecut, s-a văzut, a dat foarte multe goluri şi acum patronul îi critică foarte mult.. Dar eu zic că din cauza conducerii clubului Denis nu joacă bine. Nu pot să înţeleg de ce patronul, conducerea Stelei, vin la tv şi vorbesc urât. Nu ştiu de ce fac asta, dar ştiu că fac rău echipei. Am jucat acolo, ştiu că afecteaza foarte mulţi jucători".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
ucluj2011
ucluj2011  •  10 Ianuarie 2018, 08:24
Postat de I. Dumitru Enache pe 10 Ianuarie 2018, 04:13

De ce Sapunaru este atat de vitriolat contra Stelei ?!. Acum e jucator profesionist.Ar trebui sa se lecuiasca de atata venin. Echipa militara Steaua ii termina pe rapidisti. Ionita este un fanatic. Si-a imprimat pe piept cuvantul RAPID. Asta spune mult despre creierasul lui. Gigi Becali vrea sa cumpere emblema RAPID si sa joace sub aceasta sigla.

Ai haz , trebuia să te faci comediant. În altă ordine de idei , Săpunaru CHIAR ARE DREPTATE. Ca și Boldrin și mulți alți oameni din fotbal dealtfel.

ucluj2011
ucluj2011  •  10 Ianuarie 2018, 08:22
Postat de albalbastru72 pe 10 Ianuarie 2018, 04:53

Ionita este cel mai bun jucator din liga1,Sapunaru este printre cei mai buni 100 de jucatori romani all time iar Talpan este un mare OM si un bun roman.

Asta este ADEVĂRAT. Deacord 100% cu tine.

albalbastru72
albalbastru72  •  10 Ianuarie 2018, 04:53

Ionita este cel mai bun jucator din liga1,Sapunaru este printre cei mai buni 100 de jucatori romani all time iar Talpan este un mare OM si un bun roman.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează