FOTBAL  »  Superliga  »  PROMO

Cel mai mare regret al carierei: "Nu trebuia să refuz Steaua la 20 de ani"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2015 02:55

Tiberiu Curt, 40 de ani, face o incursiune sinceră printre bornele carierei sale, pe axa Farul - Craiova - Național - Steaua - Dinamo.

Fostul stoper regretă că, în 1995, cînd avea 20 de ani, a dat cu piciorul ofertei de a veni în Ghencea, temîndu-se că nu va avea nici o șansă în fața cuplului Prodan - Doboș.

Curt povestește ce l-a impresionat la Alesanco, în perioada Știința,
și cum își pregătea Olăroiu cariera de antrenor încă de cînd juca în Bănie

«M-am apucat de fotbal la 12 ani. Un pic cam tîrziu! Cu doi ani mai devreme dacă începeam poate căpătam niște veleități tehnice mai bune. Cariera mea a însemnat însă foarte multă muncă, fiindcă n-am fost un mare talent» Tibi Curt

Curt a început fotbalul la Farul Constanța. A mai jucat la Rapid, Universitatea Craiova, FC Național, Steaua și Dinamo. La formația roș-albastră a ajuns la 28 de ani, însă nu a bifat decît 18 meciuri în 3 sezoane din cauza unei accidentări. 

De-a lungul carierei, Curt a fost actor în trei momente controversate. Află în ediția tipărită de azi sau de pe platforma digitală despre ce e vorba.

Nu rata în Gazeta de azi povestea lui Aries Merritt, atletul care a cîștigat o medalie la Mondialele de la Beijing cu rinichiul praf

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
khal_37
khal_37  •  10 Septembrie 2015, 12:40
Postat de paiazze pe 10 Septembrie 2015, 08:37

Te-ai nascut ieri?

fraierica asta de fapt s-a nascut, crede el, in clasa 1!

ionutstv
ionutstv  •  10 Septembrie 2015, 12:25

Stai linistit ca nu esti singurul care a facut greseala asta imensa, mai e unul, Paul Anton.

mariuss72
mariuss72  •  10 Septembrie 2015, 09:30
Postat de paiazze pe 10 Septembrie 2015, 08:37

Te-ai nascut ieri?

Mai lucreaza la capitolul sarcasm...asta daca nu te-ai nascut ieri ;)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează