FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Cel mai nou talent promovat de Hagi: "În jumătate de an va fi în echipa națională! Mulțumesc tuturor că nu l-au băgat în seamă"

Florin Purece (stânga)
Florin Purece (stânga)

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2016 22:07

Managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi, are mare încredere în Florin Purece, mijlocașul transferat de Viitorul de la Concordia Chiajna.

"În jumătate de an, Purece va fi în echipa naţională. Le mulţumesc tuturor că nu l-au băgat în seamă, că nu a fost niciodată la un lot național, pentru că am putut să îl iau liber, că nu am bani.

E singurul mijlocaș ofensiv stângaci adevărat din fotbalul românesc. I-am şi zis, când a semnat, că l-am luat pentru a-l face jucător de prima reprezentativă. Cu gândul ăsta l-am luat", a spus Hagi la Digi Sport.

 Mijlocașul ofensiv în vârstă de 24 de ani a venit liber de contract la Viitorul, iar în sezonul trecut a bifat 41 de apariții în tricoul Concordiei, pentru care a marcat cinci goluri și a dat trei pase decisive.

600.000 €este cota lui Purece pe site-ul transfermarkt.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
776360952467908
Filosica Filos  •  25 Iunie 2016, 13:21

daca il compari pe regele *** cu printul din trivale inseamna ca nu stii fotbal unui artist nui ceri sa are terenul cum facea *** cind punea capul in jos si lua mingiea si o dadea pe linga adversar si fugea este drept ca avea valoare dar nu se compara cu DOBRIN cred ca tu il consideri cel mai mare din europa? ce a jucat la barsa? sotron la REAL a jucat primul an si nu a fost instare sa tina BRESCIEA IN SERIE A ce mare antrenor este se vede acum spune sal face mare ppe PURECE la fel zicea cind la luat pe CERNAT cal va relansa dar de marele sau fiu de ce nu zice nimic ?????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

portardelegenda
portardelegenda  •  25 Iunie 2016, 11:56

ori ziaristii au scris tampenii asa cum se intampla adeseori

portardelegenda
portardelegenda  •  25 Iunie 2016, 11:55

stimate G Hagi , florin purece a fost component al lotului national de juniori vezi link-ul http://www.tion.ro/s-au-calit-la-lotul-national-u19/news-20100228-01351021 deci ori minti ori nu esti informat

Vezi toate comentariile (60)
Comentează