FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Cel mai rapidist antrenor din Liga 1 promite că va încerca să ajute Steaua » Marius Șumudică: "Au ajuns la mîna mea"

Șumudică are punctaj maxim cu Astra după două meciuri, ambele în deplasare, la Ploiești și la Piatra Neamț
Șumudică are punctaj maxim cu Astra după două meciuri, ambele în deplasare, la Ploiești și la Piatra Neamț

Articol de - Publicat marti, 05 mai 2015 00:00

Marius Șumudică, antrenorul celor de la Astra, antistelist declarat, spune că echipa sa o poate învinge pe ASA Tîrgu-Mureș: "Îi putem bate, însă roș-albaștrii vor cîștiga tot?".

- Domnule Șumudică, Helmuth Duckadam a zis că Steaua își pune mari speranțe în Astra ca să mai ia titlul.
- În primul rînd, ei să-și pună speranțe în ei! Degeaba pierde ASA Tîrgu-Mureș cu noi dacă steliștii nu vor cîștiga toate partidele pînă la final. Ei trebuie să fie atenți la ei și la parcursul lor, apoi să se uite la adversarii lor.

- Dar Astra are forța să o învingă pe ASA?
- Astra poate să cîștige în fața oricărei echipe din Liga 1! Eu nu le pot promite celor din Ghencea că voi cîștiga acea partidă, dar îi pot asigura că voi încerca. Îmi doresc să cîștig acel meci pentru ca eu și echipa mea să terminăm cît mai sus în clasament. Obiectivul meu este să ne calificăm în Europa, dar și să obțin o clasare cît mai bună pentru a beneficia de mai mulți bani din drepturile TV.

- Nu ar fi ciudat ca un antistelist să-i facă pe steliști campioni?
- De ce să fie ciudat? Voi credeți că eu mă voi duce vreodată în vestiarul echipei mele și le voi zice jucătorilor: "Sînt antistelist, azi vreau să pierdem"?! E, într-adevăr, ironic că steliștii au ajuns la mîna mea, dar să stea liniștiți! Eu le-am pus probleme celor de la ASA și cu Chiajna, am făcut 0-0 cu ei. Acum, în etapa 33, voi juca la victorie. Nu pentru Steaua, ci pentru Astra.

"Șumudică nu se va da la o parte din fața nici unui adversar. Deşi nu simpatizez cu Steaua, Astra va face orice să o bată pe ASA, chiar dacă asta ar însemna ca steliștii să fie campioni"
Marius Șumudică, antrenor Astra

"Nu mai depindem doar de de noi, important e să cîştigăm fiecare partidă şi să aşteptăm să vedem ce fac cei de la Tg. Mureş.  Mediaşul şi Astra ar putea să-i încurce pe cei de la Tg. Mureş"
Helmuth Duckadam, președinte de imagine Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
1090356787659110
Marci Marin  •  05 Mai 2015, 17:21

Stați liniștiți! Le da ASAcu terenul in cap chiar la Giurgiu. Sunt prea puternici în momentul de față.A jucat si el cu doua echipe terminate si a câștigat. Sa vedeți ca îi bate Otelul Duminică. El vrea sa îi bata pe mureșeni problema e sa si poată!

bufnila
bufnila  •  05 Mai 2015, 13:56

"Acum, în etapa 33, voi juca la victorie." Doar sa nu joace prea la victorie, ca am mai vazut strategia asta. In loc sa profiti ca adversarul are nevoie de victorie si sa joci pe contra-atac te pui si ataci cu toata echipa, ca joci la victorie. Evident ca lasi spatii mari si ti-o furi ca eroul. Cam asa jucau intr-o perioada adversarii lui dinamo, toti jucau la victorie :)))))))

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  05 Mai 2015, 13:35

sumudica ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează