FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA / AUTOGOL

Cernea. Zapata. Urmează Vâtcă?

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2008 00:00

Stelistul Bănel Nicoliţă a retrăit coşmarul de pe Santiago Bernabeu, marcînd din nou în propria poartă

Bănel Nicoliţă pare blestemat. Stelistul a marcat aseară din nou în propria poartă, aşa cum a făcut-o şi pe 1 noiembrie 2006, pe Santiago Bernabeu, la meciul pierdut de roş-albaştri în faţa lui Real Madrid, scor 1-0. 480 de zile au trecut de la momentul de coşmar trăit de Nicoliţă în Champions League. Aseară, visul urît a revenit!

Expl. foto
Deşi a fost consolat de Raul şi Beckham, Bănel nu şi-a putut ascunde lacrimile pe Bernabeu

Şi acum, ca şi atunci, execuţia lui Bănel a fost hilară! Dacă la Madrid, mijlocaşul a trimis o pasă spre propria poartă, neobservînd că Cernea părăsise cadrul porţii, aseară internaţionalul stelist a reuşit o superexecuţie! Mingea i-a sărit pur şi simplu în faţă, l-a lovit în tibie şi s-a dus direct în vinclul porţii lui Zapata. Era minutul 3. De aici a început dezastrul trupei lui Lăcătuş! Deşi a fost încurajat de coechipieri, Nicoliţă a cedat psihic. Evoluţia sa a fost dezamăgitoare în continuare, el părăsind terenul în minutul 55, înlocuit cu Surdu.




1-0 fără şut pe poartă

Ieşenii au stabilit aseară un record amuzant. Elevii lui Ionuţ Popa au reuşit să conducă timp de 47 de minute trupa lui Marius Lăcătuş, deşi nu au trimis nici un şut pe poarta lui Zapata! Ieşenii erau în avantaj datorită gafei lui Nicoliţă, care a înscris în propria poartă.

Rădoi nervos pe bancă
Cel mai supărat pentru jocul Stelei a fost căpitanul Mirel Rădoi, care a început meciul pe banca de rezerve. Stelistul a dat indicaţii colegilor săi în permanenţă, dar i-a şi certat, apoi a protestat a la deciziile brigăzii de arbitri. Înainte de începerea celei de-a doua reprize, Rădoi a mers la fiecare dintre cei 11 jucători ai roş-albaştrilor care erau pe teren, i-a îmbrăţişat şi i-a încurajat.

Lăcătuş anti-Brăneţ
Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a fost foarte supărat pe portarul gazdelor, Cristian Brăneţ, pe care l-a acuzat că trage de timp şi că mimează accidentări. "Fiara" i-a cerut arbitrului să-l scoată mai repede cu targa în afara terenului pe goalkeeper pentru a fi reluat jocul. "Centralul" i-a explicat că meciul nu se poate disputa dacă cei doi portari nu sînt valizi.

Cinci străini în primul 11
Steaua a înregistrat aseară un record în ceea ce priveşte numărul de străini folosiţi în acelaşi timp pe teren, într-un meci oficial. Marius Lăcătuş a avut în primul 11 nu mai puţin de cinci străini! Mendoza, Pepe Moreno, Emeghara, Zapata şi Golanski au fost cei care au stabilit recordul grupării din Ghencea!

Neaga lăsat în afară
În ziua meciului, antrenorul Marius Lăcătuş a renunţat la Eugen Baciu şi la Adrian Neaga. Tehnicianul a trebuit să decidă care vor fi cei doi jucători care vor fi lăsaţi în afara lotului, din cei 20 deplasaţi la Iaşi. După ce a discutat cu Mirel Rădoi, care l-a asigurat că poate juca atît ca fundaş, cît şi ca mijlocaş, "Fiara" a decis să-l păstreze pe căpitan pe bancă. În afara lotului au rămas şi Rada, Vâtcă, Petre Marin şi Habibou.

Ghionea a revenit după un an
Fundaşul Sorin Ghionea a jucat primul său meci oficial după 364 de zile de absenţă. Acum aproape un an, pe 25 februarie, fotbalistul s-a accidentat grav la partida Steaua-UTA (0-0). Ghionea a suferit o operaţie la genunchi, dar a fost nevoit să stea departe de teren mai multe luni din cauza unor complicaţii apărute în urma intervenţiei chirurgicale.

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga
Superliga
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (59)
 •  25 Februarie 2008, 22:53

sa va mai dau un sfat toti care sunteti cu steaua lasatine dracu cu steaua voastra ca sunteti de cacat toti si niste sclavi,sclavi lu gigi oieru hahaha muie steaua

 •  25 Februarie 2008, 22:51

sa ma ceva pe banel ca niki macar samrdanul nu ia esti penibil banele dute si stai in tigania ta forta otelul

 •  25 Februarie 2008, 20:51

auzi titlu de articol: urmeaza vatca? asa ti-ai dori tu udrea sa dea Nicolita doar autogoluri? udrea-mare kakanar de jurnalist se crede chiar si cobe, idiotul asta care sta acasa si scrie articolele din pat. mare javra acest udrea-dinamuist

Vezi toate comentariile (59)
Comentează