FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO & FOTO Întrebarea care l-a făcut pe Mario Camora să fie mai sincer ca niciodată: „Nu pot să te mint... În următorii 100 de ani va fi foarte greu!”

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 12:03 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 13:00

Micuții câștigători ai campaniei „Donează sănătate, câștigă bucurie” au avut șansa  de a intra în lumea celor de la CFR Cluj

Înainte de a vizita stadionul din Gruia și de a asista la un antrenament oficial alături de jucători, cei mici i-au putut adresa câteva întrebări căpitanului Mario Camora.

Iată ce l-au întrebat copiii pe fundașul CFR-ului, dar și al echipei naționale.

- Mă numesc Alexandra și întrebarea mea este ce te-a convins să fii fotbalist? 
- În primul rând, m-a convins mai mult familia. Toată familia mea, aproape toți, a jucat fotbal și cred că a fost o schimbare de generație. Au jucat tatăl meu, unchiul meu, vărul, fratele. Toată familia a jucat fotbal și cred că asta m-a inspirat și pe mine, că acasă toată ziua se vorbea de fotbal. Eram aproape obligat.

- Eu sunt Patrick. Ce trebuie să fac ca să ajung celebru, ca tine?
- În primul rând, să faci ce-ți place ție. Nu contează dacă e fotbal sau alt sport, sau altă profesie, doctor... Trebuie să-ți placă foarte mult ce vrei să faci. Asta e cel mai important pentru tine. 

Să fii celebru de multe ori e bine, de multe ori nu e bine, dar ce pot să spun e că trebuie să fii bun la ce faci. Astfel o să ajungi celebru 100%. Dacă ești bun la ce faci, cu siguranță o să ajungi cunoscut. Să fii bun la ce faci și profesionist.

- Numele meu e Radu și întrebarea mea e cine e idolul tău?
- Idolul meu... De când eram mai mic, mie mi-a plăcut tot timpul un jucător care a fost pe vremuri, Rivaldo. Îl știți cu siguranță și pe copilul lui, care joacă la Farul. 

Rivaldo a fost un jucător ca mine, cu picior stâng, mi-a plăcut tot timpul de el și cred că a fost idolul meu. Un jucător care îmi plăcea foarte mult.

- Mă numesc Alexandru. Camora, crezi că echipa CFR ar putea câștiga Champions League?
- Nu. Îți spun sincer, nu. Nu pot să te mint. E foarte greu. Sunt echipe foarte puternice, deja e greu ca o echipă din România să ajungă măcar în faza grupelor Champions League. 

Asta cred că e posibil, e greu, dar e posibil. Dar să câștige o echipă română Champions League în următorii 100 de ani va fi foarte greu.

Acum fotbalul deja a devenit un business mai mult decât o plăcere și eu zic că e foarte greu. Nu cred că CFR o să câștige Champions League.

Mario Camora, căpitan CFR Cluj

Câștigătorii campaniei „Donează sănătate, câștigă bucurie” s-au întâlnit cu jucătorii de la CFR Cluj

Citește și:

Decizie inexplicabilă la golul decisiv din Sepsi - CFR Cluj » Au stat 3 minute la VAR: „Nu îmi vine să cred! Sunt uluit!”
Sepsi - CFR Cluj 2-1
Decizie inexplicabilă la golul decisiv din Sepsi - CFR Cluj » Au stat 3 minute la VAR: „Nu îmi vine să cred! Sunt uluit!”
Mandorlini tremură » Varga a răbufnit: „Nu îmi vine să cred. E complicată situația”
CFR CLUJ
Mandorlini tremură » Varga a răbufnit: „Nu îmi vine să cred. E complicată situația”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  19 Decembrie 2023, 19:07

Sa joace toti de la CFR Cluj precum Mario Camora si ar fi foarte bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează