FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

CFR CLUJ - FCSB 1-1 // Dică n-a mai rezistat! Ce replică a avut pentru Șumudică după ce s-a propus la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 10:20

După 1-1 cu CFR Cluj, Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a avut o replică pentru Marius Șumudică, cel care a spus că ar câștiga fără probleme campionatul cu echipa roș-albastră.

"Au mai fost şi alţii care îi spuneau patronului că atunci când vor veni vor câştiga titlul la pas. Credeţi că este singurul antrenor care şi-ar dori să antreneze Steaua?

Majoritatea antrenorilor români ar vrea să pregătească o echipă ca Steaua! Eu mai am două luni de contract aici și încerc să îmi îndeplinesc obiectivul de la început", a spus Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

"Singurul om din Liga 1 cu care aș lucra e Gigi Becali! Și garantez că dacă se va întâmpla asta voi câștiga titlul de campion la pas!" Marius Șumudică, duminică, 18 martie

Citește și: Răspunsul lui Dică pentru Alibec: "O să am o discuție cu el" + Mișcarea ingenioasă făcută de antrenor

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
ray51
ray51  •  20 Martie 2018, 09:57

Foaie verde de dai n-ai/ Ia nu da sa vezi ca ai...

capca1
capca1  •  19 Martie 2018, 15:59
Postat de davidblack pe 19 Martie 2018, 11:22

Daca astia nu sunt steaua cum de joaca in prima liga ???? .....si-a pus cineva intrebarea asta ??? .....in romania nu se pedepseste furtul de identitate ??? .....din ce stiu eu steaua era echipa statului ....cum poti fura o echipa de la stat ??? .....oare ce prejudiciu s-a adus statului roman cu acest furt ?? .....nea jiji daca nu are acte " pe steaua " ...inseamna ca se foloseste abuziv de nume si de locul echipei ....abia astept ziua cand o sa plateasca pt acest furt

Are acte, cum să n-aibă, doar că-s pe ”persoană fizică”. Da`, nu te bucura prea mult,nici la Dinamo nu se mai știe cine are echipa, unde-i palmaresul și ce-i cu stadionul... Dacă ne place fotbalul, asta nu ar trebui să ne bucure !

adicn
adicn  •  19 Martie 2018, 13:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează