FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

CFR CLUJ - FCSB 1-1 // Ilie Dumitrescu s-a luat de vedetele de la FCSB: "Unul discret, altul n-a existat" » Ce spune despre decizia luată de Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 09:47

Ilie Dumitrescu, fost antrenor la FCSB, a analizat prestația elevilor lui Nicolae Dică în meciul cu CFR Cluj, 1-1, și l-a criticat pe Filipe Teixeira, 37 de ani.

" Filipe Teixeira nu a existat pe teren. Și Budescu a fost discret. De la el nu pot aștepta doar un șut și două centrări șutate în fața porții.

Totuși, echipa a făcut o repriză a două extrem de consistenă și a crezut într-un rezultat pozitiv. Dică a mutat bine când l-a pus pe Junior Morais în bandă. Cred că în prima repriză a vrut mai multă siguranță și de aceea au jucat Momcilovici, Găman și Planici. Echipa nu a cedat în niciun moment. Mi-a plăcut jocul de pe benzi.

Florin Tănase a făcut diferența în această seară. Și Man a jucat bine, a fost disciplinat tactic", a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și: Denis Alibec, din nou cel mai slab de pe teren » Ce jucători au impresionat și cine a câștigat duelul Petrescu - Dică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adytza74
adytza74  •  19 Martie 2018, 12:29

JijILie asta nu vrea antrenor la fcsb dar da sfaturi si filozofiaza toate miscarile de acolo. Ori esti simpatizant al patronului si vrei sa-l ajuti ,bagate frate la echipa si fa treaba ,daca nu taci si nu mai baga strambe ca nu mai stie Dikanu ce sa faca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează