FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

VIDEO Ziua în care FCSB și-a urât limitele » Ce s-a întâmplat ultima dată când Dan Petrescu a condus-o din umbră pe CFR Cluj

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 14:41 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 17:32

CFR Cluj și FCSB se întâlnesc în această seară, de la 21:00, în meciul care poate însemna finalul luptei la titlu în Superliga. Rămași fără antrenor după demisia lui Adrian Mutu, ardelenii îi vor avea pe bancă pe interimarii Francisc Dican și Ovidiu Hoban, însă tot mai multe surse spun că Dan Petrescu controlează deja, din umbră, totul la echipă.

  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la 21:00, în etapa a patra a play-off-ului Superligii. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmis la TV de Primasport 1, Orangesport 1 și Digisport 1. Roș-albaștrii sunt lideri în clasament cu un avans de zece puncte față de urmăritoarea care îi va fi adversară directă.

Încă neanunțat de către feroviari, după despărțirea de Jeonbuk, ultimul loc în Coreea de Sud, „Bursucul” a revenit în România, însă păstrează misterul în privința revenirii sale în Gruia, deși recunoaște că a discutat cu patronul Nelu Varga.

„Nu sunt robot, să mă duc direct la o echipă în momentul ăsta. Am nevoie de puțină pauză și e normal”, au fost explicațiile tehnicianului de 56 de ani.

Cine a fost „țeapa” mai mare? 5 mutări care păreau imposibile realizate de CFR Cluj și FCSB: eșecuri sonore și o excepție
CFR CLUJ - FCSB
Cine a fost „țeapa” mai mare? 5 mutări care păreau imposibile realizate de CFR Cluj și FCSB: eșecuri sonore și o excepție

Dan Petrescu, antrenor din umbră în CFR Cluj - FCSB. În urmă cu două sezoane umilea rivala, din aceeași postură

O situație similară cu cea care se va petrece la derby-ul etapei a avut loc în urmă cu două sezoane, însă în startul de campionat. Pe data de 29 august 2021, după plecarea cu „cântec” a lui Marius Șumudică de pe banca lui CFR Cluj, cu pumni împărțiți printre conducători și staff, formația patronată de Varga rămânea fără antrenor, astfel că apela tot la un interimar pentru meciul cu FCSB.

Cristi Moldovan, antrenor de portari, a preluat rolul de principal și avea misiunea de a-l învinge pe omologul său de la acea vreme, Edward Iordănescu, încă necertat cu Gigi Becali, la începutul stagiunii. Cu o jumătate de antrenament în ultimele trei zile, campioana s-a distrat, pe o ploaie torențială, cu echipa actualului selecționer, ale cărui idei și planuri au fost dejucate nesperat de simplu prin experiența clujenilor.

Un cadou al lui Andrei Vlad, rezerva de azi, completat de mai multe erori defensive au condus spre o victorie neverosimilă a gazdelor: CFR Cluj - FCSB 4-1.

Ciprian Deac reușea unul dintre golurile sezonului, iar Denis Alibec se răzbuna, de la punctul cu var, față de fosta sa formație.

Au mai marcat Omrani (30') și Sigurjonsson (56'), în timp ce pentru oaspeți Ianis Stoica înscria golul de onoare, în ultimul minut regulamentar.

  • Înaintea duelului, FCSB ocupa locul 8 în Superliga, în timp ce clujenii se poziționau pe 1. La finalul stagiunii 2021/22, CFR devenea campioană

VIDEO. CFR Cluj - FCSB 4-1, sezonul 2021-22

Pentru Iordănescu jr. începea conflictul cu patronul lui FCSB. Și-a încheiat mandatul pe 7 noiembrie. Toni Petrea a fost cel care a preluat atribuțiile, însă doar până la finele sezonului.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Cum arătau cele două echipe de start:

CFR Cluj: Bălgrădean - Manea, Bouhenna, Graovac, Camora - Sigurjonsson, Rodriguez, Deac - Omrani, Alibec, Petrila;
Rezerve: Hindrich, Susic, Cestor, Ciobotariu, Itu, Fofana, Gîdea, Costache, Debeljuh;
Absenți: Chipciu, Burcă (accidentați);
Antrenor: Ovidiu Ceclan (pe foaia de joc)

FCSB: Vlad - V. Crețu, Vinicius, Cristea, Radunovic - Olaru, Ov. Popescu, Oaidă - Cordea, Tănase, Oct. Popescu;
Rezerve: Straton, Miron, Haruț, Stoica, Perianu, Dumiter, Musi, Mamut, Șerban;
Absenți: Fl. Coman, Miron, Șut, Panțâru (accidentați);
Antrenor: Edward Iordănescu

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj-Napoca)
Arbitru: Haţegan Ovidiu (Arad) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti), A2: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti)

VIDEO. Echipele probabile pentru CFR Cluj - FCSB

Citește și:

Scoate în evidență marele minus al lui Florinel Coman: „Nu poate juca în top 5 din Europa”
FCSB
Scoate în evidență marele minus al lui Florinel Coman: „Nu poate juca în top 5 din Europa”
Antrenorul CFR-ului, înaintea duelului cu FCSB: „Nu simt implicarea lui Dan Petrescu”
CFR - FCSB
Antrenorul CFR-ului, înaintea duelului cu FCSB: „Nu simt implicarea lui Dan Petrescu”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează