FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, JOI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

CFR Cluj - FCSB // Iuliu Mureșan încinge spiritele înaintea derby-ului: "Dacă vor fi greșeli, să fie în favoarea noastră"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 21 septembrie 2017 11:37

După acuzațiile la adresa arbitrajului, aduse de Mihai Stoica și Gigi Becali înaintea meciului dintre FCSB și CFR Cluj, Iuliu Mureșan a glumit și a afirmat că, în cazul în care vor fi erori, și-ar dori ca acestea să-i avantajeze pe clujeni. 

"Eu îmi doresc să câștig, poate și din penalty, face parte din joc. Importantă e victoria. Eu înțeleg că vor să transmită un mesaj psihologic arbitrilor, pentru că mesajul era pentru arbitri, nu pentru noi.

Tot ce a reproșat Mihai Stoica nu e un reproș la adresa clubului CFR Cluj. Nu noi arbitrăm. Eu nici nu știu unde este sediul CCA, acestea sunt povești. Îmi doresc un meci fără greșeli de arbitraj, dar dacă e să fie, să fie în favoarea noastră", a spus președintele CFR-ului, la TV Digi Sport.

Iuliu Mureșan a adăugat că la meciul din Gruia vor asista aproximativ 16.000 de fani, biletele fiind epuizate cu aproximativ o zi înainte de ora jocului. 

Citește și: Război total! MM și Gigi au pus tunurile pe clujeni și insinuează jocuri de culise: "Arbitrii abia așteaptă să acorde penalty-uri pentru CFR" + "Au legăturile acelea vechi!"

  • CFR Cluj - FCSB se joacă joi, 21 septembrie, de la ora 21:00. Duelul va fi în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
manty_one
manty_one  •  21 Septembrie 2017, 16:16

sigur,dar omul lor din umbra e Zamfir...ala trage toate sforile la cfr,de aceia s-a si reintors in vara,vom vedea,..astazi arbitrajul nu trebuie sa aiba greseli majore,dar..daca si de aceasta data se va gresi major in favoarea lor,atunci lucrurile devin cat se poate de clare!

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Septembrie 2017, 15:54
Postat de steaua1986forever pe 21 Septembrie 2017, 15:10

Propagandistule, care "noii patroni" visezi tu? Iar ne spui ca nu e patron Paskany acolo ? Da, In acte nu e nici Gigi Becali la Fcsb. Oricum, ma bucur domnule Pintilie ca Paskany inca mai are propagandisti pe aici, la fel ca în 2008. E clar, titlul e adjudecat deja

Esti inafara subiectului. Paskany este falit de ani buni.

ando89
ando89  •  21 Septembrie 2017, 15:16
Postat de haideusicfr pe 21 Septembrie 2017, 15:03

Si politistii si soldatii si puscariasii sunt oameni. Si au nevoie de medic. Nu i-am pus in aceeasi oala ,dar am mai auzit fele de fel de zvonuri despre dr. Muresan. Nu vad legatura dintre medic si schimbarea buletinului. Ce vad la dr .Muresan este un comportament civilizat ,un limbaj adecvat ,un om de succes ,un profesionist in ale managementului fotbalistic. Este direct " vinovat" de succesele CFR-ului , de salvarea acestuia in clipele grele . Faptul ca a fost pastrat pe functie de noii patroni demonstreaza valoarea acestuia. Se poate compara cu "presedintii" mm de la fcsb sau mutu de la Dinamo ? Aia nici nu stiu ce au de facut si pentru ce sunt acolo. De-a lungul timpului Muresan a adus jucatori de mare valoare din strainatate si de la noi,i-a promovat si lansat (sau relansat).

Nu vă contrazic domnule. Eu am relatat doar cum l-am cunoscut pe dl. Mureșan. Acelea erau realitățile de atunci. Ulterior am evoluat cu toții. Este un om inteligent și util acolo unde se află acum. Suntem pe un forum de sport, nu pe unul de bârfe. Niciodată nu voi încălca intimitatea unor oameni, chiar dacă viața ne-a făcut amici. Și mă refer la mulți politicieni, oameni de afaceri sau din media, nu la cazul de față.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează