FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Ilie Dumitrescu a analizat ultimele mutări făcute de CFR Cluj, Alex Pașcanu și Cătălin Golofca: „Fac achiziţii calculate, nu după ureche, la o cafea”

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2019 09:16

Ilie Dumitrescu (50 de ani) a comentat transferurile reușite ieri de CFR Cluj: Alex Pașcanu (20 de ani, fundaș central) și Cătălin Golofca (29 de ani, extremă).

  • Eliminată din play-off-ul Champions League, CFR va evolua în grupele Europa League. Tragerea la sorți e vineri, 30 august, de la ora 14:00, liveTEXT pe GSP.ro.

„CFR a realizat două mutări importante. Golofca joacă un fotbal total, e un atacant de bandă, poate da randament. Paşcanu e o achiziţie foarte importantă, de perspectivă. Nu ştiu dacă va fi titular din prima. Are nevoie de o perioadă în care să se acomodeze. 

Eu l-am văzut pe Pașcanu la U21, la turneul final. Are cel mai mare potenţial din lotul actual al CFR-ului. Va ocupa în următorii 5-6 ani postul de fundaş central la Cluj. Se fac achiziţii calculate, nu după ureche, la o cafea”, a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

CFR s-a înțeles cu Botoșani pentru Golofca în schimbul sumei de 250.000 €, iar acesta urmează să semneze cu campioana României în următoarele ore. De asemenea, clujenii au rezolvat și transferul lui Pașcanu, pentru care vor plăti 600.000 de euro englezilor de la Leicester.

VEZI ȘI: 

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 1-0 (2-0 la general) // NOTE GSP: George Țucudean și alți 4 clujeni au dezamăgit în cel mai important meci al sezonului + cât a primit Nicolae Stanciu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
flipkens
flipkens  •  29 August 2019, 09:59

Păi CFR Cluj e un club profesionist. La FC FCSB propune jucători Mache sau MM sau Rasputin Tudor... sau cine stie ce călugăr de la vreo mănăstire...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează