FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„Mega umilit, n-am mai pățit așa ceva!” » Ioan Varga a dezvăluit ce urmează la CFR Cluj, după plecările lui Mutu și Balaj: „Ei vor rămâne!”

Ioan Varga, patron CFR Cluj
Ioan Varga, patron CFR Cluj

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2024 11:44 / Actualizat joi, 04 aprilie 2024 11:44

Ioan Varga, finanțatorul lui CFR Cluj, a comentat demisiile care au zguduit clubul. Miercuri, antrenorul Adrian Mutu și președintele Cristian Balaj au ales să plece, în urma rezultatelor mult sub așteptări, îndeosebi eșecul usturător din sferturile Cupei României Betano, 0-4 cu Corvinul Hunedoara.

Umilit la Hunedoara, 0-4 cu Corvinul, Adrian Mutu a ales să demisioneze, încheind astfel un mandat dezamăgitor, bilanțul fiind de 5 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri în 11 partide.

Câteva ore mai târziu a venit rândul președintelui Cristian Balaj să demisioneze: „Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie”.

Patronul din Superligă, la negocieri cu Marius Șumudică: „Două cuvinte i-am spus. Chiar așa am formulat”
ANTRENOR
Patronul din Superligă, la negocieri cu Marius Șumudică: „Două cuvinte i-am spus. Chiar așa am formulat”

Ioan Varga, după ce Mutu și Balaj au demisionat: „Am acceptat, e normal”

Ioan Varga, patronul, a acceptat ambele demisii, explicând acum raționamentul din spatele deciziei. El transmite că s-a simțit „mega umilit” după corecția pe care Corvinul a aplicat-o CFR-ului.

„Nu a fost nicio negociere cu Mutu. Şi-a dat demisia, i-am acceptat-o şi gata. Deocamdată vor rămâne Bilaşco şi ceilalţi din staff până la vară. Nu discutăm acum de niciunul până în vară. I-am acceptat demisia şi lui Balaj, e ceva normal.

M-am simţit mega umilit. Aşa ceva nu mi s-a mai întâmplat în viaţa mea. De asta nici nu am mai răspuns la telefon pentru că eran negru de supărare şi era prea caldă situaţia. Vreau să reflectez şi să gândim bine pentru club”, a transmis Varga, conform as.ro.

Eliminată din Cupa României, CFR Cluj mai are o singură șansă pentru a prinde cupele europene, clasarea între primele 3 sau 4 echipe în play-off, în funcție de cine va câștiga Cupa României.

Misiunea ardelenilor nu este facilă: Universitatea Craiova, echipa de pe locul 2, are 3 puncte în plus, iar Farul, ocupanta locului 5, doar 3 în minus.

GSP.ro v-a informat miercuri că Varga ia în calcul să-l instaleze pe Andrea Mandorlini, antrenorul echipei înainte de Adrian Mutu, în funcția de consultant tehnic. Între timp, de pregătirea echipei ar urma să fie responsabil Ovidiu Hoban (41 de ani), fost mijlocaș al echipei și actual antrenor la formația U18 a clubului.

VIDEO. Mircea Lucescu felicită Corvinul Hunedoara la GSP Live, după ce a eliminat CFR Cluj din Cupa României

Tot despre CFR Cluj:

Ioan Andone, propunere de antrenor pentru CFR Cluj: „E o variantă!”
CFR Cluj
Ioan Andone, propunere de antrenor pentru CFR Cluj: „E o variantă!”
Adrian Mutu pleacă de la CFR Cluj cu o sumă derizorie!
CFR CLUJ
Adrian Mutu pleacă de la CFR Cluj cu o sumă derizorie!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (21)
istet10
istet10  •  04 Aprilie 2024, 19:11
Postat de pspsps pe 04 Aprilie 2024, 13:09

demisia nu se accepta pentru ca este un act unilateral. se ia doar la cunostinta. daca nu o accepta, ce, il tinea cu forta? despagubiri si alte alea sunt alt subiect.

CORECT!!!

mirstelistu
mirstelistu  •  04 Aprilie 2024, 18:30

Au ramas in club atarnache aia care fac treburile mizerabile ale lui varga

IonSaliu
IonSaliu  •  04 Aprilie 2024, 17:50
Postat de IonSaliu pe 04 Aprilie 2024, 13:50

Media sunt în poziția cea mai jenantă. Diminutivarea îi poziționează la un nivel de jos al profesionalismului. Știu, și în USA se comite acest păcat, dar la o scară mult mai redusă. Unii jurnaliști Americani credeau că îl flatează pe marele basketbalist Michael Jordan. Îl adulau “Mike”. Jordan a răspuns totdeauna răspicat: “I’m MICHAEL!”

Hai, că dacă tot sunt din ţara lui Eugen Ionescu. O fi zis el la bătrâneţe (ca să continue să primească pensia Franței!) că e Franţuz. Dar puţini sunt mai Români ca el. Aici s-a născut absurdul — şi nu e deloc un lucru rău! Cazul Michael/Mike de peste ocean ar fi echivalent cazului Mihai/Mişu în România. Să ne închipuim că cei din jurul marelui domnitor Mihai Viteazul l-ar fi lingușit în maniera “Măria-Ta Mişu”. Le-ar fi răspuns marele om ceva de genul: “Io sunt MIHAI, lingăilor!” Şi că tot veni vorba de Ionesco şi absurd, mai permiteți-mi una scurtă. Tot dedicată lui Ioan/Neluţu. “Varga, Varga, tu joci șarga / Echipa ta a luat targa / Te-au făcut mutu şi surd / Ai devenit teatru absurd.”

Vezi toate comentariile (21)
Comentează