FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA

FOTO Arbitrii au dormit în Gruia! Penalty-ul evident de la CFR - Craiova pe care Petrescu și Chivulete NU l-au văzut

Markovic a reclamat intervenția lui Yeboah +6   FOTO
Markovic a reclamat intervenția lui Yeboah

Articol de - Publicat duminica, 30 iulie 2023 23:03 / Actualizat duminica, 30 iulie 2023 23:15

Introdus pe teren în minutul 57 al meciului dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, Jovan Markovic (22 de ani) a fost lovit cu talpa în careul advers de către Yeboah un minut mai târziu ♦ „Centralul” Radu Petrescu nu a acordat penalty și nici nu a fost avertizat din camera VAR că s-ar impune sancționarea intervenției. 

Prima schimbare efectuată de Laurențiu Reghecampf în Gruia a fost introducerea lui Jovan Markovic în locul lui Alexandru Ișfan.

Markovic a intrat, Craiova a executat o lovitură liberă, iar mingea a fost reluată de Raul Silva pe poartă. Sava a respins în corner, apoi a urmat o fază litigioasă.

Mitriță a centrat de la colțul terenului spre Jovan Markovic, însă primul la minge a fost un adversar, Emmanuel Yeboah. Ghanezul a respins în Markovic, apoi l-a lovit pe acesta cu talpa în coapsa stângă.

Hagi, dărâmat după înfrângerea cu Poli Iași: „O rușine, toată lumea a văzut!”
Farul - Poli Iași 1-3
Hagi, dărâmat după înfrângerea cu Poli Iași: „O rușine, toată lumea a văzut!”

Penalty clar neacordat în CFR Cluj - Universitatea Craiova

Markovic s-a aruncat pe gazon, acuzând lovitura, dar „centralul” Radu Petrescu nu l-a băgat în seamă, solicitându-i să se ridice. Așadar, nici vorbă de penalty în opinia „centralului”.

Arbitrii au dormit în Gruia! Penalty-ul evident de la CFR - Craiova pe care Petrescu și Chivulete NU l-au văzut
Yeboah l-a lovit cu Talpa pe Markovic cât timp mingea era în joc

Nici perechea de arbitri din camera VAR, Andrei Chivulete - George Neacșu, nu a considerat că se impune acordarea unei lovituri de la 11 metri, astfel că nu l-a chemat pe arbitrul de centru să revadă faza.

CFR Cluj a reluat jocul cu un aut de poartă.

Mai multe știri din SuperLigă:

Lăsat să plece de Rapid, a explicat de ce a ales o nou-promovată: „Le vom răspunde!”

Răducioiu, plecăciune în fața unei echipe din SuperLigă: „Un fel de metamorfoză! Fotbal modern și eficient”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (82)
dansy
dansy  •  31 Iulie 2023, 15:46
Postat de SexiSfG1g1 pe 30 Iulie 2023, 23:29

Niciodată penalty! Cine a jucat puțin fotbal, nu neapărat prea mult știe că atunci când degajezi și lovești mingea , nu poți opri piciorul brusc că vine atacantul în viteză. Încercați treaba asta acasă, domnule jurnalist!

Se ve ca ai jucat fotbal puțin spre deloc,iarvde înțeles nici atât!Pai ,voi Deștepții de la Cluj,ați auzit de “neglijența”Apoi dacă acea talpa era puțin mai jos pute sa-i producă o fractura de femur lui Marcovici!Noroc ca la lovit in fesa!

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  31 Iulie 2023, 15:38
Postat de dansy pe 31 Iulie 2023, 11:28

Bai deșteptule dar câte faulturi a făcut Birligea ai văzut?Se da galben și pentru faulturi repetate iar acest Birligea a făcut vreo șase faulturi urate!

Vad ca te bați aici și cu morile de vânt, cu toți te contrazici ,o ții pe aia cu " ursul " te " supărasi " pe tot satul ! Nu am treaba cu voi oltenii ,arbitrul asta nu trebuia sa arbitreze pe CFR în acest meci ,( poate știți ca nu CFR a fost favorizata ) ! În alta ordine de idei la presupusul 11 m ,mingea era în tribuna când din inerție poate la " adiat " vintul puțin pe firavul vostru atacant și sa dai 11m .pt. asa ceva se numește " POMANA " ( Dacă ai jucat vreodată fotbal !?) Cel mai important moment al meciului este ,De ce nu i sa acordat cartonaș galben ( al 2 - lea deci eliminare) !? Și de ce nu a revenit arbitrul chiar dacă zice el ca a lăsat un fel de avantaj cu toate ca jucătorul CFR deja de-abia a tras în minge din dezechilibru !? Aici este cheia meciului și CFR ar avea toate motivele sa acuze de viciere de rezultat !? De aceea pe buna dreptate unii chiar au strigat Hoții! ACUM INTELEGETI VOI !? Ca la urma urmei fcsb- iști, ori olteni voi acuzați pe nedrept CFR, care nu a făcut mate Tam Tam, vad ca voi băgați bățul prin gard ! E FAIN LA CLUJ !

cj666
cj666  •  31 Iulie 2023, 15:28
Postat de dansy pe 31 Iulie 2023, 11:56

Pentru ca ești needucat și spui numai prostii!

Intre un needucat si un prost gramada, avantajul e la needucat. Asta se poate corecta.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează