FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL

CFR CLUJ - VIITORUL // Gică Hagi reaprinde speranțele roș-albaștrilor la titlu: „Sunt sigur că vom bate pe CFR, cât să mai aibă noroc?”

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 12:27

Gheorghe Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, e extrem de optimist înaintea meciului cu CFR Cluj de luni, din etapa a 6-a a play-off-ului. Încântat de ultimele evoluții ale dobrogenilor, „Regele” e sigur că jucătorii săi vor găsi antidotul pentru jocul ultradefensiv al celor de la CFR Cluj. 

  • CFR Cluj - Viitorul se joacă luni, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport!

Declarațiile lui Hagi sunt, cu siguranță, pe placul celor de la FCSB, care tânjesc după un insucces al contracandidatei CFR Cluj. Gigi Becali și Helmuth Duckadam au declarat pe parcursul acestei săptămâni în mai multe rânduri că mizează pe un rezultat în favoarea Viitorului. 

„Ne pare rău că nu am învins CFR acasă (n.a. 0-1, în turul play-off-ului). În cele două meciuri am jucat un fotbal extraordinar. Dacă repetăm jocul, sunt sigur că vom bate luni. Nu are cum, norocul lor nu poate să meargă la infinit. Să dăm noi pe lângă poartă, iar ei să aibă un șut și să marcheze. Așa au avut și când ne-au bătut în ultima etapă. O centrare de la 30 de metri și gol, iar în rest noi am fost pe acolo.

Dar Dan Petrescu e conștient de ce am zis, nu doarme! Aș fi vrut eu să doarmă! Va fi un meci frumos. Știu că Dan e foarte bun, tactică multă, e pragmatic, ne analizează foarte bine, știe unde să ne lovească. Sper să fac o tactică bună, ca să produc surpriza”, a spus „Regele” Hagi, la conferința de presă de la finalul meciului cu CSU Craiova, 2-0, din semifinalele Cupei României. 

5 punctee distanța dintre CFR Cluj și FCSB

„Sută la sută va fi un duel tactic. Am simțit-o și când m-a bătut acasă cu 3-0. Și-a schimbat sistemul, mi-a băgat niște presiune, a venit pe centru, mi-a dat momeală. Dan Petrescu e antrenor!” Gheorghe Hagi, antrenor Viitorului

Vezi și: Gică Hagi: „Toți românii s-ar bucura dacă FCSB și-ar recăpăta numele Steaua! Să redevină puternică, alături de Dinamo, atunci am face progrese”

Gică Hagi, o nouă conferință memorabilă: „De-aia, Gigi, jucătorii tăi au luat-o razna, iar la mine merg lucrurile!” + Îi face reclamă căpitanului din rușinea cu Haiti

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
adook
adook  •  26 Aprilie 2019, 19:25
Postat de adook pe 26 Aprilie 2019, 19:23

mai bine taceai,sincer,corect e a luat-o,nu cum ai scris tu;acum le dai gigistilor apa la moara.

completez,chiar daca ai pus ghilimele si ai ras la final,astora trebuia sa le scrii corect fiindca nu stiu de gluma.

adook
adook  •  26 Aprilie 2019, 19:23
Postat de rocky2 pe 26 Aprilie 2019, 19:03

Bai gigist de mic, vezi ca se scrie corect "campioana roamniei a lu-ato"! Puneti mana pe carte ca muriti prosti!:))

mai bine taceai,sincer,corect e a luat-o,nu cum ai scris tu;acum le dai gigistilor apa la moara.

rocky2
rocky2  •  26 Aprilie 2019, 19:03
Postat de Vrascar Ignea pe 26 Aprilie 2019, 15:58

Frate, eu zic sa iti vinzi tot ce ai, plus calculate cuveconomiile tale si sa pariezi pe ce ai scris, sunt sigur ca asa ai si facut cand rusinea romaniei, campioana roamniei a luato in dubla mansa de la dunndelange.. Scor general 6-2

Bai gigist de mic, vezi ca se scrie corect "campioana roamniei a lu-ato"! Puneti mana pe carte ca muriti prosti!:))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează