FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR-iștii le declară război celor de la ASA Târgu Mureș » Cristian Lopez și Davide Petrucci amenință: "Nu ne e frică de nimeni"

Articol de - Publicat marti, 01 martie 2016 18:41

Cristian Lopez e gata de duelul cu ASA Târgu Mureș din semifinalele Cupei României. Fotbalistul nu se teme de jucători precum Mutu sau Marius Constantin, fiind convins că echipa sa poate juca finala. Partida va fi în direct la Digi 1, Dolce 1 și liveTEXT pe GSP ro, mâine, de la ora 20:30. 

- Cristian, este Cupa României singurul obiectiv care va mai rămas pentru acest sezon?
- Vrem să jucăm finala și să încercăm chiar să câștigăm Cupa, dar de asemenea trebuie să ne și salvăm de la retrogradare și să ne clasăm pe un loc cât mai sus posibil în play-out.

 - Poate fi o problemă pentru cei de la ASA că nu au un antrenor stabil?
- Nu, nici măcar una. La Mureș sunt jucători foarte buni, cu experiență și va fi un meci complicat, dar noi traversăm o perioadă foarte bună și trebuie să profităm de asta ca să obținem un rezultat bun în deplasare.

- Ar fi bun și un egal în primul meci?
- Noi mergem la victorie, important e să dăm gol în deplasare.

- Preferi să îl întâlnești pe Mutu în postura de jucător sau antrenor?
- Nu mă interesează cine va juca la cealaltă echipă, eu am încredere în coelgii mei și știu că putem câștiga în fața lor oricine ar intra pe teren.

"E un meci pe care chiar vrem să îl câștigăm! Respectăm ASA Tg. Mureș, au jucători cu experiență, dar cred că dacă vom juca așa cum știm, vom obține calificarea!"  Davide Petrucci, mijlocaș CFR Cluj

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
blatistu49
blatistu49  •  01 Martie 2016, 19:40

CFR the best cea mai buna echipa dar pedepsita de mafia ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează