FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR nu se oprește! Clujenii dau 1 milion de euro pentru preferatul lui Becali

Articol de , - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 09:04

CFR Cluj i-a aplicat o lovitură lui Gigi Becali, i l-a suflat ieri pe fostul jucător al Timișoarei, vrea să dea atacul decisiv prin a lua perla Botoșaniului, Olimpiu Moruțan.

CFR Cluj a început mercato înainte de a se da startul. Două lovituri în trei zile, plus altele care sunt pe cale de a se face. Ardelenii sunt pregătiți să arunce cu banii, singurii competitori ai lui Gigi Becali la acest nivel.

Mai întâi, l-au luat pe Valentin Costache (19 ani) de la Dinamo pentru 700.000 de euro și 10 % din transferul ulterior, iar ieri au semnat cu Sebastian Mailat (19 ani), care tocmai devenise liber după ce s-a despărțit de ACS Poli Timișoara. Și el un fotbalist aflat pe lista patronului FCSB. Ardelenii nu vor să se oprească aici și sunt aproape de a-i mai aplica o lovitură de proporții lui Gigi Becali. 

1 milion de euro

Principala contracandidată a roș-albaștrilor la titlu face presiuni să-l transfere în această iarnă pe Olimpiu Moruțan (18 ani). Iar șefii ardelenilor sunt dispuși să spargă banca: 1 milion de euro pentru 60% din drepturile federative ale jucătorului. Rămâne acum ca Botoșaniul să ofere un răspuns concret.

Oricum, oferta este imbatabilă pe plan intern. Moldovenii i-au cerut 800.000 de euro lui Gigi Becali, care nu a dorit să dea decât jumătate. Botoșănenii afirmă că mai așteaptă și o ofertă din străinătate, de la Atalanta Bergamo. 

Tactica Gigi Becali

Mailat n-a fost plătit la Timișoara și-a profitat de acest lucru ca să devină liber de contract, semnând ieri cu CFR Cluj pe 5 ani fără să stea prea mult la negocieri. N-a luat în considerare propunerea lui Gigi Becali, au fost respinse și variantele Olanda și Polonia, Slask Wroclaw mai exact.

"Sunt fericit și mândru că am ajuns la un club precum CFR Cluj. Vreau să muncesc mult pentru a face performanță cu această echipă. Am ales CFR pentru proiectul ambițios care este aici, dar și pentru faptul că voi avea ocazia să fiu antrenat de Dan Petrescu", a spus Mailat.

După ani de zile în care a achiziționat fotbaliști cu experiență, chiar și-n mercato de vară constituindu-și strategia pe astfel de jucători, CFR Cluj a împrumutat chiar metoda lui Gigi Becali: tineri de perspectivă, care cochetează cu selecționatele naționale. "Vrem să facem patru transferuri în această iarnă, fotbaliști tineri, români, care să devină în scurt timp jucători importanți", a dezvăluit Iuliu Mureșan zilele trecute. 

600.000 €este cota lui Moruțan pe transfermarkt.de

15 meciuria strâns Moruțan pentru Botoșani în actuala ediție, în care a marcat două goluri și a dat 4 pase decisive 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
gazistu
gazistu  •  13 Noiembrie 2017, 14:19

In titlu zic de Morutan, si au pus poza cu adevaratul "preferat" la lui gigi. florin Tanase

davidblack
davidblack  •  13 Noiembrie 2017, 14:11
Postat de haideusicfr pe 13 Noiembrie 2017, 13:24

Si la Nationala sunt 4 portari ,zeci de fotbalisti.Sa fie toata lumea multumita. Si tot vor fi probleme. Stanciu nu poate sta macar pe banca .Un exemplu.

poate sa stea si sub banca

1615275382087697
Yuri Firsov  •  13 Noiembrie 2017, 13:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează