FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

CFR, tu ești? ASA Tg. Mureș lovește în Steaua și la puncte, și la arbitraje! Cum arată clasamentele și programul

Istvan Kovacs a greșit flagrant împotriva Stelei la meciul direct cu ASA
Istvan Kovacs a greșit flagrant împotriva Stelei la meciul direct cu ASA

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2015 16:01

ASA Tg. Mureș are un parcurs fantastic în 2015. Nou-promovata îi suflă în ceafă Stelei pe finalul de sezon și continuă să beneficieze de avantajul arbitrajelor.

Formația lui Liviu Ciobotariu a relansat lupta pentru titlu. Egalul Stelei de la Giurgiu, 0-0 cu Astra, i-a adus pe mureșeni la două puncte de primul loc. Entuziasmul, forma, dar și arbitrii sînt marile atuuri ale ardelenilor, care speră să profite de moralul zdruncinat al campionilor pentru a le sufla titlul.

ASA = CFR, varianta 2008-2012

ASA seamănă foarte mult cu CFR-ul aflat pe val în anii trecuți. Atît ca joc, cît și la capitolul arbitraje. Tg. Mureș e cea mai favorizată echipă din Liga 1, avînd 10 greșeli pro și nici una contra. Asta în timp ce Steaua, care a mai fost ”taxată” și ieri la Giurgiu, a beneficiat de 5 decizii favorabile, față de 10 contra.

În 2012, anul ultimului titlu cîștigat de CFR, ”feroviarii” erau și ei în fruntea clasamentului greșelilor de arbitraj. Bilanțul după 25 de etape jucate era de 13 erori pro și 4 contra!

”Au clonat-o pe CFR Cluj de acum cîţiva ani. Au arbitraje, bani şi jucători buni. Sînt un pericol real pentru Steaua”
Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

Clasamentul erorilor de arbitraj

Echipe Greșeli Pro-Contra
1, ASA Tg. Mureș 10-0
2. CS U Craiova 6-3
3. Pandurii 4-1
------------- ----
16. Dinamo 2-5
17. Steaua 5-10
18. FC Brașov 2-8

29 aprilieeste data la care va avea loc meciul direct dintre Steaua și ASA Tg. Mureș, probabil pe Național Arena

Programul e atuul Stelei

”Roș-albaștrii” au însă avantajul programului. Mai au numai două partide grele pînă la finalul sezonului, derby-ul cu Dinamo și meciul direct cu ASA Tg. Mureș. De partea cealaltă, ardelenii vor mai beneficia de un singur meci facil, în ultima etapă, cu Oțelul.

traseu

Clasamentul returului

1. ASA Tg. Mureș 25p
2. CSMS Iași 19p
3. Pandurii 17p
4. CS U Craiova 16p
5. Steaua 14p

13 puncteera diferența dintre Steaua și ASA la începutul returului

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (380)
835439893191493
Velican Florian  •  14 Aprilie 2015, 22:18

Medicii au demonstrat că şi compoziţia sângelui este strict individualizată. De fapt, eşti o fiinţă unică, deosebită şi înzestrată cu capacitatea de a realiza lucruri mari, pentru că eşti în stare să gândeşti, ceea ce te plasează deasupra celorlalte forme de viaţă. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]

thompson
thompson  •  14 Aprilie 2015, 21:29

Toate bune, mă gândesc că autorul e un stelist înfocat, doarece vede și scrie multe lucruri care nu sunt chiar adevărate, printre care cel referitor la arbitraje. În acest sens l-aș întreba pe autor dacă A.Tudor, considerat unul din cei mai buni arbitri, de câte ori a arbitrat-o pe sus numita, câte greșeli a făcut? Face-ți-mi, vă rog, un clasament al erorilor în favoarea acestei echipe atât de dragi dumneavoastră, încât nu vedeți decât paiul, trecând cu vederea BÂRNA!

scufitzu_alb.roshu.1948
scufitzu_alb.roshu.1948  •  14 Aprilie 2015, 15:11
Postat de oviatapentrusteaua pe 13 Aprilie 2015, 17:41

La 12 ore dupa meciul din tur al Stelei de la Targu Mures, cand bucurestenii au fost macelariti si Raul Rusescu a suferit o fractura de orbită din cauza careia va purta masca de protectie pe viata, fostul consilier al mafiotului Traian Basescu la rasplatit pt arbitrajul mizerabil pe Istvan Kovasc prin avansarea ca nr 2 ecuson FIFA. SE VEDE CLAR LEGATURA BASESCU - MAFIA PDL - BURLEANU - CLUBUL SINTETIC AL PRIMARIEI PDL TG MURES FINANTAT ILEGAL PRIN CORUPTIE.

Asta spui tu că s-a întâmplat, după 12 ore de la terminarea partidei. Dar de ce nu menționezi și ce s-a întâmplat, imediat după fluierul final? Dacă nu știi, îți spun eu: s-a lăsat cu bairam (chiar s-a băut și șampanie). Așteptăm (cu nerăbdare) un nou...bairam. Hai că se poate!

Vezi toate comentariile (380)
Comentează