FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cheia e la noi!"

Articol de - Publicat marti, 01 iulie 2008 00:00

Adrian Cristea este convins că Dinamo nu mai are cum să rateze titlul dacă va evolua la fel ca acum două sezoane

- Adi, cum a fost în vacanţă?
- A fost o perioadă de relaxare bine meritată, dar nu am plecat nicăieri, am rămas acasă cu familia pentru că am fost prea mult timp pe drumuri. Acum urmează perioada de pregătire şi trebuie să muncesc pentru a fi în cea mai bună formă înainte de startul campionatului.

- Cum vezi noul sezon pentru Dinamo?
- Va fi un campionat foarte disputat, s-au adus foarte mulţi jucători din străinătate şi cred că va fi un campionat mult mai tare decît precedentele. Noi trebuie însă să fim atenţi doar la noi, să nu ne facem singuri probleme. Acum a revenit şi nea Mircea Rednic, iar cheia e la noi! Trebuie să repetăm sezonul extraordinar pe care l-am avut în urmă cu doi ani.

- Acum sînteţi doi Cristea la Dinamo...
- (rîde) Da, poate îi las locul lui Andrei, ca să fie doar un Cristea, să nu ne confunde lumea, că după aia nu mai ştiu suporterii pe care să ne înjure. Glumesc, important e să jucăm bine amîndoi şi să luăm titlul.

- Cum a fost experienţa de la Euro?
- Foarte frumoasă şi benefică pentru mine, am văzut ce înseamnă un turneu final european, adică fotbal la cel mai înalt nivel. Organizarea, profesionalismul, atmosfera, toate au fost ireproşabile. Tot ce am trăit acolo a fost util pentru mine.

- Îţi pare rău că nu ai evoluat nici măcar un minut?
- Normal, fiecare fotbalist îşi doreşte să evolueze la Campionatul European sau la cel Mondial. Acestea au fost deciziile domnului Piţurcă, nu mai avem ce comenta acum.

"Dacă plec de la Dinamo? Nu se ştie niciodată, totul este posibil, dar deocamdată nu ştiu decît că trebuie să mă prezint la pregătiri şi să plec în cantonamentul din Franţa"
Adrian Cristea, mijlocaş Dinamo

8 goluri a marcat Adrian Cristea pentru Dinamo în sezonul trecut.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  01 Iulie 2008, 10:40

Cheia e la voi si broasca la noi..sic!

 •  01 Iulie 2008, 10:12

pune osul la treaba modovene si cu siguranta vei aju ge la o echipa super puternica din europa!incearca sa joci mai pe poarta,ataca mai direct si impune-ti punctul de vedere referitor la faza a 2,adica sa faci si apararea!!pai cum mai poti fugi si la atac,sa mai si driblezi ,sa mai si tragi la poarta!!mentalitate asta este de cretini!!vine virful sau mijlocajul ofensiv,faza de faza in careul lui!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează