FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Chemat la Comisia de Disciplină chiar de propriii șefi, Șumudică rămâne pe baricade: "Consecvent cum sunt, voi face asta"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 19:04

Așa cum GSP.ro a anunțat, Marius Șumudică a fost chemat în fața Comisiei de Disciplină a FRF ca urmare a reclamației făcute chiar de clubul Astra Giurgiu.

Șumudică trebuie să se prezinte pe 25 ianuarie, la ora 12:00, la sediul FRF, șefii Astrei reproșându-i acestuia că a scandat trivialități la adresa Stelei în vestiar, după meciul cu Roma din Europa League.

Șefii echipei doresc să îl amendeze pe antrenor cu 40.000 de euro, adică 25% din salariu și îș acuză că a defăimat imaginea clubului giurgiuvean.

Reacția temperamentalului antrenor al campioanei nu a întârziat să apară:

"Da, în data de 24 ianuarie mi-am luat bilet de avion şi voi pleca acasă. În data de 25, consecvent cum sunt, mă voi prezenta la ora 12:00 la Comisia de Disciplină.

"Nu e treaba mea că avem meci amical, din moment ce conducerea clubului mă cheamă în judecată, eu mă prezint acolo, e treaba mea. Altfel, mă trezesc cu cine ştie ce amendă", a spus Șumudică la TVR. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
marius.bxl
marius.bxl  •  20 Ianuarie 2017, 08:23

1Dacă nu merge la comisie Amenda .2 dacă nu va fii pe banca la meci și se va prezenta la comisie Amenda. Sumudica nu va scăpa de amenda.pământ i se va termînainte contractu cu astra sumudica va aduce bani de acasă.

gabiprossi
gabiprossi  •  19 Ianuarie 2017, 22:54

Prostia si hotia salveaza... Romania!?! Halal conducere de club!?!

razvanstefan2010
razvanstefan2010  •  19 Ianuarie 2017, 20:15

Ce as rade sa-l amendeze ca nu-i pe banca la meciul amical : )))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează