FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Chetă pentru Rapid! Valerii Moraru vrea să deschidă un cont în care suporterii să poată contribui la salvarea clubului

Articol de - Publicat sambata, 18 iunie 2016 00:00

Rapid speră să beneficieze de suportul fanilor în tentativa de a evita falimentul.

Tribunalul a pronunţat deja acest deznodământ pentru gruparea din Grant. Clubul încearcă să evite sfârşitul la Curtea de Apel şi, ca să aibă şanse, e nevoie să plătească o parte dintre datoriile care îl sufocă.

Valerii Moraru încearcă şi o metodă patentată de Borussia Dortmund: suporterii să contribuie la salvarea echipei. "Mă gândesc să deschid un cont în care oamenii să poată depune bani. Suma adunată ar fi folosită exclusiv pentru plata datoriei către Fisc" e planul acţionarului.

Rapid datorează peste 4 milioane de euro, pe lângă sumele deja înregistrate în planul de reorganizare. Creditorii principali sunt ANAF şi Azuga, o societate a acţionarului principal al clubului, Valerii Moraru. El recunoaşte că debitele au crescut în ultimul an: "De-a lungul sezonului 2014-2015, am plătit 1,2 milioane de lei la Fisc. În ultimul sezon n-am putut să mai plătim, fiindcă în Liga a doua nu există surse de finanţare cum sunt drepturile TV". Echipa a câştigat dreptul de a reveni în Liga 1, însă viitorul depinde de lupta pentru evitare a falimentului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
paul_rapid
paul_rapid  •  18 Iunie 2016, 14:56

Pleaca Morarule , ca nu ai facut nimic altceva decat sa profiti, ai devenit un nume in Romania, nu stia nimeni de tine pana sa devii creditorul Rapidului, pentru ca asta esti pentru Rapid, creditor nu patron. Vrei sa investeasca suporterii iar tu sa dispui de bani cum vrei tu. Daca iubeai Rapidul investeai de la inceput nu creditai, asa cum ai facut. Vrei sa faci cheta ca ii dai sute de mii de euro pe an lui escrocul ala de Dinu, ala a venit pentru bani nu pentru iubirea de Rapid. Sunteti doi escroci tu si cu Dinu...

1712576539017681
Dan Popescu  •  18 Iunie 2016, 12:29

Strippere, ce ar fi sa te duci la cei pe care ii sustii, sa vezi daca e vreo coada la stadion?...Dar pot paria ca nu este, stii si tu, pentru ca nu prea sunt echipe cu suporteri in Romania, pana si tu poti intelege asta..sper!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  18 Iunie 2016, 06:06

A, de-aia era coada la stadion... Venise galeria sa-si dea obolul la salvarea echipei. Sau erau cei ce sperau sa-si primeasca restantele?...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează