FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"China" pe diazepam

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 februarie 2008 00:00

Imediat după eliminarea din minutul 3 al partidei cu Mioveni (0-1), Mărgăritescu a trecut pe calmante

- Andrei, de ce l-ai luat de gît pe Murgan?
- El m-a agresat primul. M-a ţinut de tricou, m-a trîntit la pămînt, apoi tot el m-a înjurat de mamă. M-am enervat şi l-am împins, nu am vrut să-l iau de gît dar, din păcate, m-a luat valul. Am făcut cea mai mare greşeală din viaţa mea. Nu am nici o scuză, gestul meu ne-a costat calificarea.

- Ce ai făcut imediat după eliminare?
- Am plecat direct la vestiare şi nu am mai ieşit de acolo. Eram extrem de nervos şi îmi venea să sparg tot ce era în jur! I-am cerut un diazepam doctorului pentru a mă calma. Noaptea, am adormit tare greu. Îmi va trebui ceva timp să îmi revin şi să uit acest coşmar.

- Cornel Dinu spune că vă avertizase să vă păstraţi cumpătul pe teren...
- Aşa este, Mister ne-a transmis să fim calmi, ne-a spus să fim inteligenţi, dar mie mi-a lipsit inteligenţa. Dacă aş putea să dau timpul înapoi, nu mai mi-aş pierde capul, dar greşeala a fost comisă. Nu mi-o pot ierta.

- Acum vă bateţi doar în campionat pentru un loc în Europa. Va fi mai greu?
- Ce am făcut eu mă costă atît pe mine, cît şi echipa, asta mă afectează cel mai mult. Vreau să-mi iau revanşa, să repar ce am stricat. Voi suporta consecinţele, amendă, banca de rezerve, orice. Sînt bărbat şi trebuie să ridic capul, să merg înainte. Era un moment bun pentru noi, dar, din dorinţa de a face prea multe, am dat cu bîta-n baltă.

"Ca să mă consolez puţin mi-am adus aminte că am văzut prin ziare imaginea horror cu glezna ruptă a lui Eduardo. Alea sînt adevărate nenorociri!"

Andrei Mărgăritescu

"Cea mai mare greşeală a unui fotbalist nu e cînd îşi dă autogol sau cînd ratează un penalty, ci atunci cînd îşi lasă echipa în inferioritate"
Andrei Mărgăritescu


Coşmarul eliminărilor
Cartonaşul roşu primit în minutul 3 al partidei cu Dacia (0-1) i-a adus lui Mărgăritescu cea de-a treia eliminare din carieră. De fiecare dată, după ce a fost trimis la vestiare, echipa sa a primit gol! "Cînd eram la Rapid, conduceam Steaua cu 2-1, iar după ce am fost eliminat ne-au egalat. În urmă cu două sezoane, conduceam Steaua cu 1-0, iar Ogăraru primise . Am primit şi eu pe finalul partidei, iar steliştii ne-au egalat", a povestit "China". Cristi Borcea l-a chemat ieri la birou şi l-a încurajat, dar i-a transmis că nu va scăpa, totuşi, de amendă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  29 Februarie 2008, 13:49

Andrei capul sus se mai intimpla esti un jucator super si eu sunt zgircit in complimente esti un luptator cum nu prea a mai avut DINAMO unul a fost PETRE FLORENTIN ,HILDAN,CONTRA ,MARIUS NICOLAE,LOBONT,respect acesti jucatori pentru daruirea lor din teren si tu esti unul dintre ei fii tare astept multe de la tine si de la MOTI,FORTA DINAMO

 •  29 Februarie 2008, 12:58

anu' trecut totzi ziceatzi ca e cel mai bun inchizator shi sunt sigur ca totzi il criticatzi pe piturca pt ca il lua la natzionala da nu'l baga nici un minut..shi in plus e unu din adevaratzii dinamovisti din echipa...da voi de unde sa stitzi ca nici nu stitzi unde e stadionu makar..si la fel atzi facut shi cu clau numa critici pana a plecat...adevaratzii ratatzi voi suntetzi shi niste oameni de nimik care sustzinetzi echipa conditzionat..voi nu suntetzi caini voi suntetzi javre...capu' sus marga

 •  29 Februarie 2008, 12:57

asta e capul sus si arata mai departe ca esti caine adevarat . fortza Dinamo

Vezi toate comentariile (9)
Comentează