FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CEAHLĂUL,20:45 LIVE VIDEO PE GSP.RO ŞI ANTENA 1

Chinuiţi de absenţe

Articol de , - Publicat sambata, 29 martie 2008 00:00

Rapidiştii abia găsesc patru fundaşi pentru meciul cu Ceahlăul

Marian Rada are serioase bătăi de cap. La primul meci ca "principal" pe banca giuleştenilor, antrenorul trebuie să improvizeze o formulă de echipă. Nicolae Grigore şi Marius Constantin sînt suspendaţi, iar Coman îşi reia antrenamentele abia la începutul săptămînii viitoare.

Alb-vişiniii mai au un motiv de îngrijorare. Bozovici tocmai scăpase de cele două etape de suspendare primite după jocul de la Craiova, însă e incert pentru astăzi. Muntenegreanul a jucat miercuri 90 de minute în victoria "naţionalei" ţării sale cu Norvegia (3-1) şi a ajuns în România joi seară, pentru ca ieri să facă primul antrenament din săptămînă alături de colegii săi de la Rapid. "Mă simt foarte obosit! Meciul şi drumurile m-au extenuat efectiv!", s-a plîns fundaşul stînga.

Bozovici a călătorit cu maşina de la Belgrad la Timişoara, după care şi-a continuat drumul cu avionul. Soluţia de rezervă, în cazul în care Vladimir nu va putea intra contra Ceahlăului, o reprezintă Philippe Leonard, care a avut o evoluţie foarte bună împotriva Stelei. Locul lui Constantin, din centrul apărării, va fi luat de Dănuţ Perjă. "Am probleme de lot, normal. În loc să pregătească meciul cu Ceahlăul, jucătorii mei au făcut drumuri la comisii!", a comentat Rada situaţia din lot.

 

Ultimele noutăţi
> Rapidiştii vor fi spionaţi astăzi de trimişi ai cluburilor italiene Udinese şi Parma. Scouterii au asistat şi la partida cu Steaua, cînd au fost însoţiţi de agentul Traian Gherghişan.
> Burdujan a scăpat de durerile de spate care l-au împiedicat să joace la Buzău şi poate fi folosit astăzi. "Mă bucur că e nea Marian Rada antrenor, e un nou început şi pentru mine", a spus, la Ştirile Sportive ale Antenei 1, atacantul pe care Rednic îl trimisese la echipa a doua.
> Ajunşi de numai trei zile sub Pietricica, atacantul moldovean Igor Bugaev (23 de ani) şi mijlocaşul Sano Mala (26 de ani), din Guineea Bissau, sînt anunţati titulari pentru partida de astăzi. (Ciprian Avădanei)
> Antrenorul nemţenilor, Viorel Hizo, susţine că nu i-ar mai antrena pe giuleşteni: "Am petrecut 3 ani la Rapid şi am multe amintiri plăcute, dar nu mă voi mai întoarce!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  29 Martie 2008, 12:26

ce conteaza ce echipa avem conteaza ce vrea mircea sandu

 •  29 Martie 2008, 09:16

Doua echipe cu probleme de joc...si efectiv! Orice rezultat este posibil, giulestenii pastrand totusi prima sansa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează